- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
amin teşekkür ederim...yaptı deminsevindim valla,evet 1 aydır başladık azar azar,cevabınız için teşekkür ederim,bir daha olmaz inşallah...olursada dediklerinizi denicem
Rica ederim yapmış sonunda aferin onamuz vermeyin ama daha çok zorlanır..
Kuru kayısı filan varsa hoşaf olarakta içirebilirsiniz yumuşatır içini..
ilk başta sadece elma püresi vermiştim,elma kayısı suyu denedik,birde 4 5 kaşık kabak havuç patates püresi,2 gündür elma muz püresi verdim,ben mamada veriyorum ayrıca onun için yavaş yavaş başlamak istedim:44:
Anne sütü yeterli gelmeyebilir bu aylarda ek gıdalara geçmek lazım aslında,gerçi çoğu doktor anne sütü diyor ama bazende yetmiyor işte..Herşeyin tadını alması lazım şimdi yoksa sonradan yemiyorlar..Sebze zaten çok faydalı yiyorsa ne güzel..
Benim dışarı çıkmam lazım kolay gelsin size sormak istediğiniz birley olursa yine severek yardımcı olmaya çalışırım
Anne sütü yeterli gelmeyebilir bu aylarda ek gıdalara geçmek lazım aslında,gerçi çoğu doktor anne sütü diyor ama bazende yetmiyor işte..Herşeyin tadını alması lazım şimdi yoksa sonradan yemiyorlar..Sebze zaten çok faydalı yiyorsa ne güzel..
Benim dışarı çıkmam lazım kolay gelsin size sormak istediğiniz birley olursa yine severek yardımcı olmaya çalışırım
ayy bu cevher nasıl tatlı bişey
benimki duymasın
gerçi ben saklamam söylerim beğendiğim yani tv de görüp beğendiğim insanları gck oluyo ama neyseonun da beğendikleri var sonuçta ben bişey diyo muyum
saçları,yüzü
maşallah diyorum.çok güzel ve kendine has
Şekerim bence Cevher gay :44: Yani bana öyle geldi hareketleri,konuşması filan
Bende günübirlk ban yedim dün
Selam kızlar :))
çok tatlı bi o kadar da komik olmuş
hasan da maşallah izbandut gibi
evet evet güzel olmuş...
aayy ben korkuyorum ondan kükremesi felan korkunç...
karısına kızdığı zamanda kükrüyodur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?