Survivor bitti sohbete devam

canım ayaklardanda üşütmüş olabilirsin,fani dünya herşeyin başı sağlık,hasta edersin kendini düşüne düşüne mutlaka bundada bir hayır vardır,oluruna bırak herşeyi

Ayaklardan oluyomu :26: Ben hic corap giymem yerlere basarim ciplak ayakla :44: Ama simdi daha dikkat ediyorum..

ha şöyle sakin ol canım olur bi yerden kapmışsındır bu ara arkadas cevremde cok duyuyorum enfeksiyonu
gecer tatlım gecer ALLAH önce sana sabır versin
Amin canim saoll
Bende alistim dualar ediyorum her zaman Allahim herkese versin insAllah.. Kafaya takmamak kolay olsa keske canim yaa

Evet canim fitil verdi insAllah gecer moralim bozulmustu simdi biraz iyim sagol..

bunu ben her zaman duyuyorum benim ellerimde hep soguktur

canim pedlerde iyi degil diyorlar mantar filan olursun dikkat et onun yerine ic camasirini surekli degistir daha iyi bence

Canim ic camasirimi degistiyorum da bazen akinti oluyoya kucuk pedlerden aldim :44:

iste o kucuk pedlerde cok saglikli degilmis bende kullaniyorum ama cok tutma surekli degistir hic olmazsa

Ohoo sen enfeksiyona davetiye çıkarmışsın canım mayıs ayındayız ben hala yün çorap patik artı terlikle dolaşırım
Üşütmemek için sende tedbirini al.beyaz iç çamaşırı giyin pamuklu ütüle bide iç çamaşırlarını ben sürekli böyle yaparım

Yine bir derdim var konularına dalmışım ayy salak benn hayırr bakmayacağımm

Aa bilmiyodum enfeksiyonun oyle gectigini :26: hic dikkat etmem ayaklardan kaptim galiba
Utulerim hep simdi biraz daha dikkat ediyim artik bugun markete gittim bebek kiyafetleri gorunce aglayasaim geldi Ay Allahim sanki umutsuz vakaymisim gibi duygulandim sonra dedimki bendne daha muhtaclar var onlarin cani yokmu dedim kendime geldim
Allahim sen buyuksun yarabbim duy sesimizi

Surekli degistiririm artik. Eger ayaklardan geciyosa ben corap pek giymem ondandir kesinlikle. Neyse artik dikkat etmeliyim

ayaklardan üşütürsen ondanda olur canım,annem bana hep kızardı çorap giy,çorap giy diye nitekim bendede oldu,korkudan bu kış boyunca yatarken bile çorapları çıkarmadım valla çok soğuklarda üstüne patikte giydim,dikkat et

Daha kaç yıllık evliyizki sanki vardır vakti saati biz ne yapsak boş...
evli olunca ister istemez oluyo enfeksiyon mantar eşlerden geçiyo daha çok
Sizin sorununuz ne canım:26:

Prolu bayanlar bu arada imzalarınız on numara hee ziyaretçi olunca gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…