Survivor bitti sohbete devam

yok valla sabah biriyle tartıştım bütün günümü zehir etti bana
öğlenden sonra doktora gidicem annem bende geleyim diyor morelim bozuk yanluş anlamasından korkuyorum..

Tartisigin icinmi moralin bozuk canim ? Niye gidiceksin doktora hayirdir ?

İçini ferah tut...Çık biraz hava al istersen

Hava kapali yagmur yagiyo icim daraldi valla :44:

Anneler yanlış anlamaz

Günaydın tatlım

annem acayip ince düşünceli birisi bişeymi oldu canın sıkılıyo senin der durumu anlatayım yok yok ben üzülmeyeyim diye anlatmıyosun der inanmazda annem...
neyse açılırım inşallah onunla buluşana kadar..:26:

Tartisigin icinmi moralin bozuk canim ? Niye gidiceksin doktora hayirdir ?
Hava kapali yagmur yagiyo icim daraldi valla :44:

evet canım daha işe gelirken canımı sıktı çok morelim bozuldu..
göz doktoruna gidicem gölzerim sulanıyo pc ye bakarken onun için gidicem canım dinlendirici felan verir belki sadece çalışırken kullanırım.

Son düzenleme:

Biz seni neşelendiririz ki
Kiminle tartıştın ki...
Gözlük verir muhtemelen pc kullanırken ışığı kıran gözlükler var bende kullanıyorum çok ağrıyınca tavsiye ederim...

Fransa da mısın sen...Evet insanın içi sıkılıyor kapalı havalarda...

Berrecim evet neden gideceksin doktora sen...

Evet canim malesef. Vatanimi ozledimm..

Ne oldu canim cagirsaydin dalardik beraber
Takma kafana herseyi ya emin takilacak daha buyuk seyler var
Gecmisolsun canim cok bakiyosundur belki ekrana ondandir.. Git bakalim ne diycek

canım benim sağol...
üretimde bir kız var acayip bişey terbiyesiz biraz sesini yükselti bana bende onun seviyesine düşmedim zaten geç kalmıştım bu sefer canım sıkıldı bana karşı hırslı nefret ediyor benden bende ondan...
eşimi seviyormuş bekarken..

Sen neden üzüldün güzelim tadını çıkar ohh o kıskandığıyla kalsın...Değmeyecek insanlar için kendini üzüyorsun...

Ne oldu canim cagirsaydin dalardik beraber
Takma kafana herseyi ya emin takilacak daha buyuk seyler var
Gecmisolsun canim cok bakiyosundur belki ekrana ondandir.. Git bakalim ne diycek

sorma canım tututum tuttum kendimi eşim bişeyinmi var diye sordu başladım ağlamaya ...
eşim çok üzüldü bu seferde onu üzdüm diye kendime kızdım ammann iştee

Sen neden üzüldün güzelim tadını çıkar ohh o kıskandığıyla kalsın...Değmeyecek insanlar için kendini üzüyorsun...

evet gereksiz biri yüzünden canımı sıktım..
haklısın canım..

Tatile gelirsin bol bol gezersin inşallah...

sorma canım tututum tuttum kendimi eşim bişeyinmi var diye sordu başladım ağlamaya ...
eşim çok üzüldü bu seferde onu üzdüm diye kendime kızdım ammann iştee

Kıyamam ki...:26::26::26: Hadi kendini topla şöyle güzel neşeli bir sesle eşini ara oda sende üzülmeyin artık

günaydın kızlar nasılsınız

gunaydin canim hosgeldin ben iyi gibiyim sen nasilsin ?

Sana sesini yukseltmesine neden izin veriyosun Sana karsi hirsli olmasinin sebebi eskiden esini sevmis olmasimi :26:
Ben olsam gebertirim yolarim valla

Tatile gelirsin bol bol gezersin inşallah...

Kıyamam ki...:26::26::26: Hadi kendini topla şöyle güzel neşeli bir sesle eşini ara oda sende üzülmeyin artık

eşim burda canım beraberiz..
biraz daha iyiym canım sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…