Sana sesini yukseltmesine neden izin veriyosunSana karsi hirsli olmasinin sebebi eskiden esini sevmis olmasimi :26:
Ben olsam gebertirim yolarim valla
ondan herhalde birde bir keresinde eşimle biz daha sevgili olmaya başlamıştık bana şaka yapmıştı tlf şakası ben onun olduğunu anladım ki hiç muhabbetim yok yani bulmuş bir yerden tlf aklı sıra bizi düşürcek birbirimize sevgilimle.bunun sesinden tanıdım ama tlf bişey demedim ertesi gün iş yerine geldiğimde onu rezil ettim herkezin yanında yapmadığımı bırakmadım sen nasıl kendinde bu cesareti buluyosun diye ..
o günden sonra daha bi nefretli bana karşı..
Ay seni çok kıskandım şu an...Evin iş yerinin karşısında ve eşinle beraber çalışıyorsun
aman berrecim takma kafana,her işyerinde bir mikrop çıkıyorboşver
valla kıskanma dicem ama kıskanılmıcak gibi değilki tarif edilemez bir duygu çok güzel..
kesinlikle canım tam mikrop
Kuyruk acısı varmış şekerim belli...İşte aklı sıra senden öc alıyor...Sen böle üzgün durursan başardım diyip sevinir... Lütfen düzelt moralini koz verme ki bunu eksiğin olarak görmesin koz verme eline
beni göremiyor canım sabahdan beri odamdan çıkmadım kii..
üretimde işim olmuyor benim yani öyle her gün gördüğüm biride değil..
zaten iş yerinde herkes bizi imreniyor eşimle çok yakışıyorsunuz,çok mutlusunuz diye bunları çekemiyor sanırım..
ne hali varsa görsün..Allah görüyo..
Sağol ya baya moral oldu Değerini bil guzum
Aynen öyleArtık üzme kendini tamam
ayy kıyamam sana inşallah en güzelleri en rahatları senin olsun bebeğim...
Bugün bol bol dua aldım... Keyfim yerine geldi
Nabr canımcımmerhaba canım
iyiyim canım sen nasılsınNabr canımcım
Öyle bir temizlik yapmışımki kolumu kaldıramıyorum
Ama mis gibi oldu hr yer balkonlarımıda yıkadımm ohh bçamaşır suyuyla üşüyorum şimdiiii
Niye kız saatl ne işin var kocanı mı bekliyorsun yoksa
Aynen valla hele temiz evde uyumak ohh mis gibiiiigeçen hafta bende yapmıştımçok rahatlatıyor insanı,temizlik yapmak değil ama evin temiz olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?