Survivor bitti sohbete devam

gece gece iştahım açıldı.. şimdi bi dolma olsa dolaptan çıkardığımla soğuk soğuk nasıl yerdim yaaa...

ii geceler bayanlar

bende sarma istiyorum ama kim saracak malzeme varda ugrasacak kimse yok

iyi geceler

El ve ayaklarımda aşırı terleme var böye şıpır şıpır su akıyor.
İsyan etmek istemiyorum ama bazen tutamıyorum kendimi.
Bir çaresi de yok derdimin.

Cok gecmis olsun canim Allah sifalar versin dert veren dermanda verirmis. Cok arastirdinizmi peki ?

Cok gecmis olsun canim Allah sifalar versin dert veren dermanda verirmis. Cok arastirdinizmi peki ?

Ağlıyorum yıllardır ama yok işte.
Doktorlarda bilmiyor ki.
Yıllarca kendimi tek sandım benim gibi dolu varmış.
Birinle tokalaşmak var ya ölüm ölüm.
Kendime olan güvenimi yitiriyorum bazen bu yüzden.
İnternetten ben çok araştırdım ama hiç biri kesin çözüm değil , kimi kullandığın sürece kimi 6 aylık. Ameliyat desen kimi memnun kimi memnun değil. Yok çözüm , ölene dek böyle yaşamaya mahkumuz biz.
Geçen hafta doktor bir ilaç verdi bugün aldım kullancam, küçücük bişey 35 lira. Annem dermanı ondaysa alırız diyor ben nasıl yük etcem , ne kadar gider bilmiyorum işe yarar mı bilmiyorum. İşe yarar dedğim kullandığım sürece azaltcak.
Bu öyle koltuk altı teri gibi değil. sürekli elimi yıkamışım gibi elim.
Ah ah Allah başka dert vermesin tabi ama bu bana yıllardır ölüm gibi geliyor

gecmis olsun benim bildigim botoksmu ne yapiyorlarmis ele duydunmu hic:26:

gecmis olsun benim bildigim botoksmu ne yapiyorlarmis ele duydunmu hic:26:

Duydum 6 ayla sınırlı onun süreside. Ama 2 ay işime yaradı diyen çok okudum. Masrafı ne olcak bilmiyorum da . Doktorlar hiç şunu bunu yap önerisinde bulunmuyor ki. Krem yazıyorlar daha işe yarayan görmedim. Şimdi bitane aldıım küçücük bişey 35 lira :/

zordur ya gecmis olsun...

Ah canim benim Allahim yar ve yardimcin olsun insAllah. Nerde sifa bulacaksan seni oraya gondersin Rabbim. Bende arastiriyim senin icin. Dualarim seninle. Ailede senden baska birinde varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…