Survivor bitti sohbete devam

Oh maşallah Bende 12 kilo verdim ama hala vereceğim kilo var

maşallah canım,evet dikkat et alması klay oluyor,ben 6 sene önce 20 kilo vermiştim 10 unu geri aldım

Almasi kolay vermesi zorr demii
bide pcoluyum ya biraz zor oldu folik asit kullaniyorum su anda oda istahimi acti aclik hisse veriyo karnimi iple baglayim bari aclik hissetmeyim

Almasi kolay vermesi zorr demii
bide pcoluyum ya biraz zor oldu folik asit kullaniyorum su anda oda istahimi acti aclik hisse veriyo karnimi iple baglayim bari aclik hissetmeyim

Tatlım pco ne oluyor tam olarak...Adet düzensizliği olduğunu biliyorum bunun dışında hayatına nasıl etki ediyor acaba...Yanlış anlama ama olur mu

Tatlım pco ne oluyor tam olarak...Adet düzensizliği olduğunu biliyorum bunun dışında hayatına nasıl etki ediyor acaba...Yanlış anlama ama olur mu

Yok canim neden yanlis anlayim bilmeyebilirsin normaldir.
Adet duzensizligi var en basta hayatima etkisi sadece stres adet duzensizligine bagli stres ve korku. Bekarken korkuyla yasadim cocugum olmazsa diye hormonlarima yansidi galiba stresler. Simdi tedavi suresindeyiz. Allah insallah isteyen herkese verir.. 4 ayda bir adet gorurdum. herkes hasta oldum diyince bi imrenirdimki.Allahim bende olsam ne var diye. Sonrada Rabbimden geldi diyerek kafami takmamaya basladim. Evlendim degisti suresi 2 ayda 45 gune indi ona sukur..
Kiloda verdim bu yuzden.
Pco polkistik over hastaligi demek. Yumurtaliklarda kucuk kucuk inci gibi dizilmis minik kistcikler var. Anlamida kucuk kistler demek zaten. Poli bircok sayida demek.
Her ay bir yumurta gelisir normal overde ama bunda hepsi bir anda gelismeye basliyo ve sonradan kiste donusuyor oda
Allaha sukur filmde bakti kadin cok iyi gorunuyosun dedi bi sebep yok cocuk olmamasi icin dedi. Allahim bilir hayirlisi olsun..

Yani hamile kalabilmen için kistlerin tamamen temizlenmesi gerekiyor sanırım...Senin sürenin azalması da iyi bir şey sanırım...Doktorda demiş iyi olduğunu belki yumurtalıkların kendini toparlamaya ihtiyacı vardır...Bir de dediğin gibi stres çok önemli bebek konusunda lütfen kafana takmamaya çalış ve bebeğin olacağına inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…