evet kizlar nerdesiniz survivor tek izleyen benmiyim yani
Ah canim benim Allahim yar ve yardimcin olsun insAllah. Nerde sifa bulacaksan seni oraya gondersin Rabbim. Bende arastiriyim senin icin. Dualarim seninle. Ailede senden baska birinde varmi ?
Yok sadece bende var bu dert.
Sosyal hayatımı inanılmaz etkiliyor.
Duaların için teşekkür ederim canım , amin inşallah
Bu benim içime ttığım en büyük derdim , kimseyle konuşamıyorum.
O kadar etkiliyor ki bir yaşayan bilir.
Utanıoyorum birinin elini tutarken.
Yüzüne bakıyorum sonra elimi çekince eline acaba üstüne siliyor mu diye :/
Cok uzuldum canim durumuna gercekten. Ne denilir bilemiyorum ama icim acidi sen oyle yazinca. Allahim buyuktur sifan vardir elbette seninde..
Ben senin icin dualar edicem. INSALLAH sifa bulursun.
Çok teşekkür ederim canım
Biri benden iğrenir mi diye ödüm patlıyor.
Gerçekten çok kötü bir durum .
Geçen seneye kadar çok daha fazla takardım ama yine de takmıyor değilim.
Neden ben dedim hep ama bilmiyorum.
Artık umudum yok internette kurtulan duymadım , bende böyle yaşamaya mahkumum.
İnsan kaynakları yönetimi okuyorum nasıl çalışacağım diye kendimi yiyp bitiriyrum
Annemde benimle üzülüyor.
İnşallah Allah'ım kurtarır bu dertten beni .
evet canim 9 ay oldu ama Allahim nasip etmemis daha. Adetlerim duzenli deil pcoluyum
hmm saol canım,ben onu araştırıyım birazdan,bakalım nası bişeymiş,yazda gelse kurtulmak lazım kilolardan
Stres yapma tatlım zamanı vardır elbet hayırlısını dile...İnşallah seninde olacak bebişin
Bir şeyler bulabildin mi diyet hakkında :44::44::44:
Günaydın bayanlar...Dün yarışma çok sıkıcıydı ben yarısında uyudum
günaydım canım,baktım biraz ama emziren anneler için bi liste bulamadım,o tavuk salatayı denicem ama başka şeylerde yiyerek..evet yarışma sıkıcıydı bakalım bugün neler olucak,begüm nası hırs yaptı ama
Dene bakalım ama dediğin gibi yanında ekstradan birşeyler almayı da ihmal etme...Et,süt,yumurta,tavuk,balık,yoğurt bunları da dönüşümlü olarak yiyebilirsin bunlar da tavuk gibi kilo vermeni hızlandıracaktır...
Günde 2 bardak yeşil çay içebilirsin metabolizmayı hızlandırır kilo vermene yardımcı olur...
Ve spor...Eğer dışarda vakit ayıramam dersen sana link vereyim video indir bilgisayarına evde yürüyüş yap...
Başka aklıma birşey gelmedi :44::44::44:
Akşam çok sıkıldım zaten içim sıkılıyordu yarışma da heyecanlı değildi yattım...Zaten sağolsun acun 2 saat geçmiş haftanın özetini veriyor
saol canım fikirlerin için öyle denicem,gerçekten yürüyüşe çok ihtiyacım var ama pek dışarı çıkamıyorum,dün aynayada baktımda sırf kalçalardan kilo almışım,spor şart linki atabilirsen sevinirim bir bakıyım...valla o özeti hiç sevmiyorum 8 diyor 9 da anca başlıyor:44:neyse bu akşam güzel..
Gunaydin kizlar.. Napiosunuzz..?
gunaydin seker nasilsinGunaydin kizlar.. Napiosunuzz..?
gunaydin seker nasilsin
gülüm günaydın,iyiyim sen nasılsıntopiklerde geziyordum...
Kizlar biraz gec oldu kusura bakmayin az isim vardida nette anca gelebildim.. Bende iyim cok sukur
Merhaba rüzgargülü
hep böyle ol canım
Merhaba canim nasilsin?
InsAllah canim.. Sen napiosun ne var ne yok ?
Merhaba canim nasilsin?
InsAllah canim.. Sen napiosun ne var ne yok ?
napıyım canım aynı,evdeyim trt çocuk izliyorum
İyiyim tatlım her pazar olduğu gibi işteyim ve kk yı hatmediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?