Survivor bitti sohbete devam

Nihat gitseydi yarıslarda heyecann kalmazdii. İyiki gitmeedii

Ay Hasan beni mahvetti ya zaten duygusal günümdeyim onlarla birlikte ben de zırladım.

Nihat'ın kalmasını istiyordum zaten ağladı diye, ama Serhat için de ağladılar, ama Serhat ağlamadı.

Sonuç: Ağlayan kalsın.

iyiyim bende canım saolbir survvıvor heyecanı almış gidiyor..hepinize iyi geceler kızlar,rüzgargülüm kısmetse yarın görüşürüz canım kendine iyi bak

Allah daim etsin canim. Gecen guzel olsun gorusurz insAllah canim. Sende kendine iyi bak..

bende gidiyorummm ufaktan iyi geceler HERKESE islerimi bitirince gelirim

Hasan benide mahvetti yaa
cok tatliydi, o nasil bir aglama duygusallikti öyle.. cok ictendi..
Serhat gitti diye üzülmedim, hasan üzüldügü icin üzüldüm
Zaten Hasan aglamasa, kimsede serhat gitti diye üzülmezdi..
Nihatin kalmasina sevindim tabiki..

Alpe cok sasirdim oysaki o favorimdi, iyi ve akilli biri olarak görüyordum
ama demekki kimseye karsi icten bir sevgisi yok ve kolaylikla herkesi
birbirine karisitirip, elenmesini saglayabiliyor..

kizlar bu sarkiya koptum
[video=youtube;GJ8F39By5H4]http://www.youtube.com/watch?v=GJ8F39By5H4&feature=related[/video]

up to the ceiling down to the floor left to the window right to the door kiss me mommy kiss me daddy I will sing one abcd abcdefg hıjklmnop qrsuv wxy zet kapıcı izzet

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
serhatın gideceğini biliyordum ama yinede üzüldüm galiba yaa nasıl ağladı hasan cevher felan bende kendime tutamadım...
alp ortalığı karıştırmış galiba şaşırttı beni..:26:

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar nasılsınız günaydınnnn

dün survivor neredeyse hiç izleyemedim...

alp ortalığı karıstırdı demişsiniz ne yaptı onu kacırdıııım merak ettim yazar mısınız

merhaba arkadaslar nasılsınız günaydınnnn

dün survivor neredeyse hiç izleyemedim...

alp ortalığı karıstırdı demişsiniz ne yaptı onu kacırdıııım merak ettim yazar mısınız

Günaydın kızlar...

Ben izledim ama misafirlikte hiçbir şey anlayamadım...Alp neden karıştırdı ortalığı :26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…