Survivor bitti sohbete devam

kızlar ben artık kaçar... biraz işlerim var sonra da arkadasıma gidicem. bugun belki giremem bir daha nete. yarın nasipse görüsürüz cok öptümmm

güle güle görüşürüz..
kolay gelsin..

dün akşam tam izleyemedim ama sizin mesajlardan anladığım kadarıyla alp nihatın yazılmasını istemiş
sizce strateji yapmış olabilirmi? yane nihatın her halükarda kiminle sms çıksa kazanacığını biliyordu belkide bu yüzden gönüllüleri oyuna getirmiş olabilirmi? (yada benmi çok safım)
gerçi bir bakıma Nihatın gitmesi Alp ve diğer yarışmacılar için büyük bir avantaj olacaktı çünkü en güçlü Nihat ve hasan var şuan diğerleri 5 para etmiyo hele hayim yazık her oyunda ayılıp bayılıyor acıyorum adama

ünlülerde alp,anıl ve musatafa abi bir grup olduğu için onlardan herhangi birisinin adını yazmasınlar diye nihat ve almeda'yı öne sürdü bence...

ünlülerde alp,anıl ve musatafa abi bir grup olduğu için onlardan herhangi birisinin adını yazmasınlar diye nihat ve almeda'yı öne sürdü bence...

haklısın çünkü benim düşündüğüm gibi olsaydı eğer mustafayıda öne sürebilirdi smslerde iyi oy alıyor musti emmi

Alp i çok seviyordum aslında böyle kurnazca oyunlar düşüneceğini aklıma gelmezdi

selam kızlar dün kimin gideceğini heyecanla izledim.
Ve sonunda güle güle serhat güle güleeeeeeee!
Ay bide gündüz ki konuşmalarda ağlamalarına gıcık oldum.
Hasan salya sümük gidiyor.
Madem o kadar üzülecektin niye korumaya almadın?
Her hafta biri gidecek bunu biliyorsunuz.
Son 2 oy kime gitti merak ediyorum acun açıklamadı.
Gönüllüler nihatın patlamay hazır bir bomba olduğunu söyledi.
Adam bugüne kadar efendiliğini bozmadı bundan sonra da bozmaz.
Alp eğer nihatı yazdırdıysa bu hafta ismi yazılacaklar arasına girdi.

acunun açıklamadığı son iki kağıttada serhat yazıyor..

acunun açıklamadığı son iki kağıttada serhat yazıyor..

o zaman tam bir gurup olmuşlar.
Gönüllüler nihatı yazdı
ünlülerde serhatı yazdı.
Bu hafta kimi yazarlar acaba. Nihat dokunulmazlık alamazsa yine yazılabilir.

ama sonuçta bi kişiyi alabiliyor ve serhatın yazılıp gönderileceğini bilmiyordu ki adam:26::26:

cevher gitse yine aynı şekilde üzülürdü bence... onu korumaya almayıp da eskaza gitseydi yine üzülürdü çok

evt tv nin başına attım kendimi son anda bi açtım hasancm ağlıyor

çok duygusaldı o üzüldü diye ben de üzüldüm resmen

günaydın kızlar dün aksam cok üzüldüm alp ne kadar içten pazarlıklı cıktı megersem nihatı göndersin diye gönüllüleri doldurmus
eee onlarda serhat yazdı alsana iki güçlü isim kim giderse gitsin onun işine yaradı
ama fark ettinizmi hasanda cok yanılmışız ne kadar iyi efendi biriymiş
iki grup oldular bir uyuzlar topladı mustafa emmi, alp,anıl ki onu orda görmek hiç istemezdim ve begüm ,hayim
ikinci grup ise nihat almeda , hasan ,cevher bakalım bu hafta kim gidicek bana sorarsanız ALP gider

bence alp gitmez çünkü onun hayran kitleside çok fazla...
ben nihatın kazanmasını istiyorum...

Nihatı tebrik ettim telefon görüşmeleri için almefayı ve begümü davet ettiği için :13: boğazım düğümlendi kızlar konuşurken hele begüme daha fene oldum begüm yarışırken bile hadi begüş diyorum hep kızımın adıda begüm de ayrı bir yeri var begümün bende Hasanı çok beğeniyorum çok beyefendi bir insan dün bile kötü oldu resmen umarım yarışı o kazanır diyorum...

bence alp gitmez çünkü onun hayran kitleside çok fazla...
ben nihatın kazanmasını istiyorum...

gitmese bile adını yazacaklar mutlaka sana katılıyorum İŞALLAH o kazanır dün o agladı ben agladım kooca adamın nasıl
sinir ettiler alpe cok gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…