Bende diyetteyim yahu her gün ayrı yemek adı geçiyor
Ne acelen vardı kız hemen evlenmişin
Hoşgeldin tatlım nasılsın...Ben diş çektirdim çok ağrıyor20 lik diş çektiren varmı ağrı olmuşmuydu çekildikten sonra
Yapta yiyelim hele feleğimiz şaşacak mı bakalım
Bende diyetteyim yahu her gün ayrı yemek adı geçiyor
Ne acelen vardı kız hemen evlenmişin
Hoşgeldin tatlım nasılsın...Ben diş çektirdim çok ağrıyor20 lik diş çektiren varmı ağrı olmuşmuydu çekildikten sonra
fato istersen tc kimlik nomu veriyim daha kolay olurdogma buyume ankaradayim kokenim baska ile dayaniyor
ben 2,3 gün ağzımı açıp yemek yiyemedim ama çektirmedim
olkabülü sen ver yorulma istersen..
ama onuda merak ettim çatlarım bak şimdi hememn di bakem...
bildigin türlüsü iste kizim
fato istersen tc kimlik nomu veriyim daha kolay olurdogma buyume ankaradayim kokenim baska ile dayaniyor
Mıhlama nerenin yemeği ya herkes biliyorBenim eşim göçmen onlarda yapıyor karadenizlilerde
heee
valla agır oluyo
tereyagını severim ama buna yarım kiloya yakın katılıyo cok fena yapıo...
desifre olmak istemiyorum
Ohh zayıflamışsındr işte daha neben 2,3 gün ağzımı açıp yemek yiyemedim ama çektirmedim
Rüzgar gülü bacım bigünde canım sıkılmıyor diyerek gel
Hep sıkılıyon hep sıkılıyon hayır bekarda değilsin evlisin niye sıkılıyosun anlat bakimm
Ohh zayıflamışsındr işte daha ne
o mıhlamanın diğer adıda kuymak galiba...
ne bilem kocasiz kalacam diye korktum zaaar
Evlilerde sklr amaevde tek basima patliyorum her gun yaa gezecek kimse yok kimsem yok benim burda
Hb canim iyiyim sen nasilsin? Gecmis olsun. Ben cektirmedim hic daha cikmadiki 20 lik dislerim :26:
Benim çektimeden önce çok ağrım yoktu sızlıyordu çok hafif :26::26::26: Çekildikten sonra ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?