Yalnızlık zor canım çok zor iyi bilirim ama yapacak bir şey yok eşim 15 16 saat çalışıyo eve geliyo pili bitiyo
Mümkün mü o halde beni dışarı çıkarması ee bebekte yokki onunla ilgileneyim ailemden kilometrelerce uzaktayım
Ne yapalım işte burası var allahtan bide evimle bütünleştim evimle arkadaş oldum valla
babam artvin doğumlu 10 yaşında gelmişler bursaya
annemde bursa doğumlu bizde burda doğduk...
hmm evlisin demi..:26:
Yalnızlık zor canım çok zor iyi bilirim ama yapacak bir şey yok eşim 15 16 saat çalışıyo eve geliyo pili bitiyo
Mümkün mü o halde beni dışarı çıkarması ee bebekte yokki onunla ilgileneyim ailemden kilometrelerce uzaktayım
Ne yapalım işte burası var allahtan bide evimle bütünleştim evimle arkadaş oldum valla
Yok kız bekar o evde kalmış sorma çok üzülüyorbabam artvin doğumlu 10 yaşında gelmişler bursaya
annemde bursa doğumlu bizde burda doğduk...
hmm evlisin demi..:26:
ivet yoksam kısmetmi bulucan ayol.....
Simdi gordum canimm. Evet ya bi evladim olana kadar dayanicam arkadaslarim var ama iste nedensiz bir sknTI bu seferki :44:
Dun konsolosluktakile rhep turktu ilk defa uzun sureden sonra bu kadar turk gordum bununla 1 yil giderim artik
Ayy birsuru bebek vardi pusetlerde cok tatlilardi
Onlara bakarak hem burdaki bebek isteyen kardeslerime hemde kendime dua ettim Rabbim bizi evlatsiz koyma diye
Aminn
selam canım
A.selam canim hosgeldin
bulurum tatlım çok bekar erkek bizde...
kaynım var elti alırdım seni...
Simdi gordum canimm. Evet ya bi evladim olana kadar dayanicam arkadaslarim var ama iste nedensiz bir sknTI bu seferki :44:
Dun konsolosluktakile rhep turktu ilk defa uzun sureden sonra bu kadar turk gordum bununla 1 yil giderim artik
Ayy birsuru bebek vardi pusetlerde cok tatlilardi
Onlara bakarak hem burdaki bebek isteyen kardeslerime hemde kendime dua ettim Rabbim bizi evlatsiz koyma diye
Aminn
AMINNNNNNNNNNNN INSALLAHOyle canim valla. Bende evde ugrasacak biseyler buluyorum el yapimi dekorasyonlar felan yemek elisi dantel vs vs
Allahim bizede bi evlat versin insAllah..
Bu aralar halsizim ev iside yapamiyorum oyle tembellestimki :44:
selammm
Yok kız bekar o evde kalmış sorma çok üzülüyor
bulurum tatlım çok bekar erkek bizde...
kaynım var elti alırdım seni...
AMINNNNNNNNNNNN INSALLAH
hosgeldin
heee azgın teke hastalığına tutuldum o yüzden...
anacım ben o zaman bi herifime sorayım ona göre...
Hahahha allah seni ne etmesin
iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin
Samsun'da 3.5 aylık bebeğini çöp konteynırına atan anne polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çöp konteynırında bir bayan tarafından bebek bulundu. Olay polise ve ambulansa haber verildi. 3.5 aylık erkek çocuğu Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bebek, daha sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polis, yaptığı araştırma sonucu bebeğini çöpe atan anne G.A.'yı (33) yakalayarak gözaltına aldı. Eşinden ayrı olduğu öğrenilen G.A.'nın bebeğinin birlikte yaşadığı kişiden olduğu iddia edildi. G.A., İlyasköy Polis Merkezi'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?