Survivor bitti sohbete devam

Evlilerde sklr ama evde tek basima patliyorum her gun yaa gezecek kimse yok kimsem yok benim burda

Hb canim iyiyim sen nasilsin? Gecmis olsun. Ben cektirmedim hic daha cikmadiki 20 lik dislerim :26:

Bizimde yok bacım kimsemiz ahanda gurbetteyiz çocukta yok
Hergün gezdiren kocayı nerden bulacaz sana
Bu kadar sıkılmak hayrı alamet değil

mıhlamaya rizeliler kullanıyo
kuymagıda trabzonlular ama kuymaga normal uın
mıhlamaya mısır unu konuyo...

evet benim babamlar artvinli ama çok yapıyorlar bunu...
bu arada sen bursalımısın.?

Son düzenleme:
Demiii :44::44:
Valla seytan gelip giriyo aklima

seni çok iyi anlıyorum,inanırrmısın benim 3 ay evden çıkmadığım oldu kışın..1,2 kere oda sınava..yakınında akraba arkadaş falan olmadımı kötü oluyor,neyse canım sabrın sonu selamettirsana öncedende yazdım görmedin galiba sayfalar çabuk ilerliyor

Yalnızlık zor canım çok zor iyi bilirim ama yapacak bir şey yok eşim 15 16 saat çalışıyo eve geliyo pili bitiyo
Mümkün mü o halde beni dışarı çıkarması ee bebekte yokki onunla ilgileneyim ailemden kilometrelerce uzaktayım
Ne yapalım işte burası var allahtan bide evimle bütünleştim evimle arkadaş oldum valla

aleyküm selam canım,bende yemeğimi pişirdim geldimnoldu canın niye sıkkın gülüm

Simdi gordum canimm. Evet ya bi evladim olana kadar dayanicam arkadaslarim var ama iste nedensiz bir sknTI bu seferki :44:
Dun konsolosluktakile rhep turktu ilk defa uzun sureden sonra bu kadar turk gordum bununla 1 yil giderim artik
Ayy birsuru bebek vardi pusetlerde cok tatlilardi
Onlara bakarak hem burdaki bebek isteyen kardeslerime hemde kendime dua ettim Rabbim bizi evlatsiz koyma diye
Aminn

ama babam artvinli dedin...
ben su an bursada değilim ama aslen bursalıyım..

babam artvin doğumlu 10 yaşında gelmişler bursaya
annemde bursa doğumlu bizde burda doğduk...

hmm evlisin demi..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…