Survivor bitti sohbete devam

ben geldimmm MASSALLAH muhabbete kaynanadan girip mactan cikmissinizbende daha uyanali 1 saat oldu dun hic uyumadim yine sabah 5 temi ne uyudum yani toplam 36 saat uykusuzluktan sonra aksam 7ye dogru anca uyanabildim tam survivor zamaniiii

Yaa geçen seneki piknik güzeldi Nihat felan gitmişti geçen seneki pikniğe

ben geldimmm MASSALLAH muhabbete kaynanadan girip mactan cikmissinizbende daha uyanali 1 saat oldu dun hic uyumadim yine sabah 5 temi ne uyudum yani toplam 36 saat uykusuzluktan sonra aksam 7ye dogru anca uyanabildim tam survivor zamaniiii

Hoşgeldinn canım
Kız sorma bende sabah 7 de uyudum 2 de uyandım
NE olcak bu halimiz bilmiyorum

eeeeeeeee konu konuyu acmış canım neden okadar uykusuz kaldın bacım iyide uymuşsun ama

hoşgeldin canımben dedim zaten ev sahibi uyuya kalmıştır diye

Hoşgeldinn canım
Kız sorma bende sabah 7 de uyudum 2 de uyandım
NE olcak bu halimiz bilmiyorum

eeeeeeeee konu konuyu acmış canım neden okadar uykusuz kaldın bacım iyide uymuşsun ama

hoşgeldin canımben dedim zaten ev sahibi uyuya kalmıştır diye

valla kizlar dun erken uyuyayim diye uyumadim tuttum ya kendimi sonra aksama dogru 5 te koltukta sizmisim 1 saat uyudum sonra gece bi uykum geliyo gozler gidiyo ama uyuyamadim yagmurda bastirinca ruzgar korktum esim gelene kadar bekledim artik o geldi tost yaptim ona oyle uyudum oglen o 1 saat uyumasam misil misil erkenden uyurdum

kıyamam sendemi tek kalamıyosun
bende uyuyamam eşim olmadan

beyim geldi ben çıkıyorum zaten yenildik paparayı yemiyim sonra iyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…