- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Sen anlat bacım
ben geldimmm MASSALLAH muhabbete kaynanadan girip mactan cikmissinizbende daha uyanali 1 saat oldu dun hic uyumadim yine sabah 5 temi ne uyudum yani toplam 36 saat uykusuzluktan sonra aksam 7ye dogru anca uyanabildim tam survivor zamaniiii
ben geldimmm MASSALLAH muhabbete kaynanadan girip mactan cikmissinizbende daha uyanali 1 saat oldu dun hic uyumadim yine sabah 5 temi ne uyudum yani toplam 36 saat uykusuzluktan sonra aksam 7ye dogru anca uyanabildim tam survivor zamaniiii
ne anlatayım ben anlatmaya başlarsam gece uyuyamazsın sinirinden benim gibi
ne anlatayım ben anlatmaya başlarsam gece uyuyamazsın sinirinden benim gibi
Hoşgeldinn canım
Kız sorma bende sabah 7 de uyudum 2 de uyandım
NE olcak bu halimiz bilmiyorum
eeeeeeeee konu konuyu acmış canım neden okadar uykusuz kaldın bacım iyide uymuşsun ama
hoşgeldin canımben dedim zaten ev sahibi uyuya kalmıştır diye
öyllede sinirden bugün salak gibiydim gecede uyumadımsen hala ordamısın boşver yaa,allaha havale et..senden uzak olsunda
kıyamam sendemi tek kalamıyosunvalla kizlar dun erken uyuyayim diye uyumadim tuttum ya kendimi sonra aksama dogru 5 te koltukta sizmisim 1 saat uyudum sonra gece bi uykum geliyo gozler gidiyo ama uyuyamadim yagmurda bastirinca ruzgar korktum esim gelene kadar bekledim artik o geldi tost yaptim ona oyle uyudum oglen o 1 saat uyumasam misil misil erkenden uyurdum
beyim geldiben çıkıyorum zaten yenildik paparayı yemiyim sonra iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?