tatil,tatil yaptı adam.tatil yaparkende harcayacağına kazandı
Birde sürekli,kendince mesajlar gönderdi durdu
"Benliğinizden,egonuzdan kurtulun " , "Ben demeyin" diye diye RAB BANA ,HEP BANA ,BEN BEN deyip durdu adam ya
Hımm birde "beni sınıfımdan geçemedi" vardı
geçen seneki kadar dikkatle takip etmiyorum.
sinir hastası olmuştum çünkü...
hasanı,cevheri, çok takdir ediyorum ama çok düzgün insanlar bana göre.
alp 'e gıcık oluyorum istemsz olarak.
evet ya ama kendi gördü gününüevetdikkat ettim bendee
göstericemmmm gününüzüüü der gibi
güzel kızda dediğim gibi kainat gğzelş nasıl olmuş ya bizim mahallede onun gibi birkaç kız var vallahidünya güzelimiymiş
bencede haketmiyor, yani hoş kız ama böyle ahım şahım birşey değil
bu arada ben nihatın karısı olsaydım alırdım nihatın ifadesini
ne bu böyle, almeda almeda bi uzaklaş bakim yoksa parçalarım
mustafanın karısı mı kıskanacakmış kadını gördüm aksine keşke biraz daha kalsaydın neden geldin demiştir mustafayanesini kıskanacak allah aşkına, babası yaşında adam zaten.
orda nihat gibileri varken mustafa t. ye kim bakar
evet ya bende bu adam neden kalmak istiyor diyordum meğerse para almak içinmiş şimdi taşlar yerine oturdubunu ben de duymuştum ya,Nez kendisine az para teklif edildi diye gelmemiş.
Gönüllüre bişi verilmiyordur herhalde ama
Anıl da ünlüler grubunda ya acaba ona da para verilcek mi :44:
nihat gibi yakışıklı bir adamla evlenirken herşeyi göze almıştır herhaldeben çok kıskanırdım ve beni aradığında adadan surat yapardım ona muhahahaa
evet ya ama kendi gördü gününü
Nihatın karısı kıskanmaz çünkü almeda sergenin sevgilisi sergen devamlı oaralardaymış nihatta bunu biliyorsa kötü gözle bakmaz
ama sergen yok öyle bişi diyor, o kızla aşk ihtimali yüzde yüz sıfır demiş
''İsmi Survivor yarışmacılarından manken Almeda Abazi ile aşk dedikodularına karışan eski futbolcu Sergen Yalçın konuyla ilgili sessizliğini şu sözlerle bozdu: “Acun’la Dominik’e kalabalık bir grupla beraber gittim. Yarışmacıları uzaktan gördüm, iki oyun izledim. Daha sonra Miami’ye geçtim. Şunu özellikle belirteyim; bu kızla benim hiçbir ilgim yok. Yani Almeda’yla aşk sıfır ihtimal, aramızda yüzde yüz bir şey yok.”
canım ben magazine yetişemiyorum geçen hafta ben okuduğumda sevgililer yazıyordu hızlarına yetişemiyorum
Aynen katılıyorum...
Ama Almeda Özge'ye göre daha fütursuz...
Merve'nin arkasından neler dedi öyleO an gözümden düştü
neler söyledi canım,ben kaçırmışım herhalde orayı çok merak ettim
Begüm'e ; "Merve Mustafa abiye terbiyesizlik yaptı" vb.
Mustafa'ya ;"Merve bir şeytandı" demiş...
Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.
Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.
Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi. Abazi, Beyonce'ye de rakip olabileceğini söyledi.
Begüm'e ; "Merve Mustafa abiye terbiyesizlik yaptı" vb.
Mustafa'ya ;"Merve bir şeytandı" demiş...
Kim söylemiş bunları ?
Almeda'yı beğenmiyorum ben
Nasıl dünya güzeli olmuş orasıda ayrı tabi :44:
almeda heralde hep adada kalacam sandı kı oyle konustu ama stratejide olabilir.ama almeda bunu zaten hep yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?