• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

tatil,tatil yaptı adam.tatil yaparkende harcayacağına kazandı:1:

Birde sürekli,kendince mesajlar gönderdi durdu:36:

"Benliğinizden,egonuzdan kurtulun " , "Ben demeyin" diye diye RAB BANA ,HEP BANA ,BEN BEN deyip durdu adam ya :9:

Hımm birde "beni sınıfımdan geçemedi" vardı :19:

Birde sürekli,kendince mesajlar gönderdi durdu:36:

"Benliğinizden,egonuzdan kurtulun " , "Ben demeyin" diye diye RAB BANA ,HEP BANA ,BEN BEN deyip durdu adam ya :9:

Hımm birde "beni sınıfımdan geçemedi" vardı :19:

ruh kelimesini çok kullanıyor gıcık oluyorum mustafa t ye
ruhum bilmem ne ruhunuz bilmem ne amaaaaan baydırdı be

geçen seneki kadar dikkatle takip etmiyorum.
sinir hastası olmuştum çünkü...
hasanı,cevheri, çok takdir ediyorum ama çok düzgün insanlar bana göre.
alp 'e gıcık oluyorum istemsz olarak.

geçen seneki kadar dikkatle takip etmiyorum.
sinir hastası olmuştum çünkü...
hasanı,cevheri, çok takdir ediyorum ama çok düzgün insanlar bana göre.
alp 'e gıcık oluyorum istemsz olarak.

alpe herkes gıcık oluyor, kürdan bacaklı

evet :9: dikkat ettim bendee
göstericemmmm gününüzüüü der gibi :9: :9: :9:
evet ya ama kendi gördü gününü :1:
dünya güzelimiymiş
bencede haketmiyor, yani hoş kız ama böyle ahım şahım birşey değil :ssz:

bu arada ben nihatın karısı olsaydım alırdım nihatın ifadesini
ne bu böyle, almeda almeda bi uzaklaş bakim yoksa parçalarım :9: :9: :9:
güzel kızda dediğim gibi kainat gğzelş nasıl olmuş ya bizim mahallede onun gibi birkaç kız var vallahi :1:
Nihatın karısı kıskanmaz çünkü almeda sergenin sevgilisi sergen devamlı oaralardaymış nihatta bunu biliyorsa kötü gözle bakmaz
nesini kıskanacak allah aşkına, babası yaşında adam zaten.
orda nihat gibileri varken mustafa t. ye kim bakar :27:
mustafanın karısı mı kıskanacakmış kadını gördüm aksine keşke biraz daha kalsaydın neden geldin demiştir mustafaya:52:
bunu ben de duymuştum ya,Nez kendisine az para teklif edildi diye gelmemiş.

Gönüllüre bişi verilmiyordur herhalde ama
Anıl da ünlüler grubunda ya acaba ona da para verilcek mi :44::1::1:
evet ya bende bu adam neden kalmak istiyor diyordum meğerse para almak içinmiş şimdi taşlar yerine oturdu
demek ki bu Mustafa T.hiç bir işe yaramadığı halde bu yüzden adada kalmaya çalışıyormuş :1::1:
anıla para verirlermi ya bende merak diyorum
ben çok kıskanırdım ve beni aradığında adadan surat yapardım ona muhahahaa :9:
nihat gibi yakışıklı bir adamla evlenirken herşeyi göze almıştır herhalde

evet ya ama kendi gördü gününü :1:

Nihatın karısı kıskanmaz çünkü almeda sergenin sevgilisi sergen devamlı oaralardaymış nihatta bunu biliyorsa kötü gözle bakmaz

ama sergen yok öyle bişi diyor, o kızla aşk ihtimali yüzde yüz sıfır demiş :ssz:

''İsmi Survivor yarışmacılarından manken Almeda Abazi ile aşk dedikodularına karışan eski futbolcu Sergen Yalçın konuyla ilgili sessizliğini şu sözlerle bozdu: “Acun’la Dominik’e kalabalık bir grupla beraber gittim. Yarışmacıları uzaktan gördüm, iki oyun izledim. Daha sonra Miami’ye geçtim. Şunu özellikle belirteyim; bu kızla benim hiçbir ilgim yok. Yani Almeda’yla aşk sıfır ihtimal, aramızda yüzde yüz bir şey yok.”

Son düzenleme:
ama sergen yok öyle bişi diyor, o kızla aşk ihtimali yüzde yüz sıfır demiş :ssz:

''İsmi Survivor yarışmacılarından manken Almeda Abazi ile aşk dedikodularına karışan eski futbolcu Sergen Yalçın konuyla ilgili sessizliğini şu sözlerle bozdu: “Acun’la Dominik’e kalabalık bir grupla beraber gittim. Yarışmacıları uzaktan gördüm, iki oyun izledim. Daha sonra Miami’ye geçtim. Şunu özellikle belirteyim; bu kızla benim hiçbir ilgim yok. Yani Almeda’yla aşk sıfır ihtimal, aramızda yüzde yüz bir şey yok.”

canım ben magazine yetişemiyorum geçen hafta ben okuduğumda sevgililer yazıyordu hızlarına yetişemiyorum :52::52:

Benim favorim Nihat çok seviyom ben onuu :16: hem yakışıklı, hem güçlü, hemde başarılı üçü bi arada :17:

Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.
Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi. Abazi, Beyonce'ye de rakip olabileceğini söyledi.

:53:

Begüm'e ; "Merve Mustafa abiye terbiyesizlik yaptı" vb.

Mustafa'ya ;"Merve bir şeytandı" demiş...:51:

vay hain :47::47:

Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.
Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi. Abazi, Beyonce'ye de rakip olabileceğini söyledi.

:53:

bulmuş mis gibi memleketi kalır tabi..onun bir dizide filmde izlemek istemem açıkçası,Beyonceda rakipmiş pehh:51:

evet aşırı kendine güveni var:1:

Son düzenleme:
almeda heralde hep adada kalacam sandı kı oyle konustu ama stratejide olabilir.ama almeda bunu zaten hep yapıyo:ssz:

Ben ilk başlarda sempati duymuştum Almeda ve Merve'ye ...

Aralarındaki kız dayanışması güzeldi,

Ama kısa sürdü...

Merveyle o kadar paylaşımı oldu,arkasından ağladı vs.ne gerek vardı bu tarz söylemlere ...

Merve'yi değil kendini bitirdi,farkında değil ...

Back
X