- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
almedanın backları kas olduğu için kolay kolay erimedi kızlar:))
bence kas değil, titriyo çünkü bazen

bu arada da gibi kas yığını hasan bile kaşık kadar kalmışsa..... almedanın kasından ne olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
almedanın backları kas olduğu için kolay kolay erimedi kızlar:))
vaaaaaaaaaaaaaaaaaay beeeeeeeeeeee vayyyyyy vayyyyyy vayyyyyyyyy![]()
![]()
peki gönüllüler ne kadar alıyor acaba
bunu ben de duymuştum ya,Nez kendisine az para teklif edildi diye gelmemiş.
demek ki bu Mustafa T.hiç bir işe yaramadığı halde bu yüzden adada kalmaya çalışıyormuş
Gönüllüre bişi verilmiyordur herhalde ama
Anıl da ünlüler grubunda ya acaba ona da para verilcek mi :44:![]()
evet ya, o yüzden ısrarla kalmak istiyormuş demek
bide benim size ne zararım var ben size ne yaptım diyodu ya işte ben o anda bitiyodum![]()
dünya güzelimiymiş
bencede haketmiyor, yani hoş kız ama böyle ahım şahım birşey değil
bu arada ben nihatın karısı olsaydım alırdım nihatın ifadesini
ne bu böyle, almeda almeda bi uzaklaş bakim yoksa parçalarım![]()
![]()
![]()
mustafa topaloğlunun niye adada kalamk istediği anlaşıldı
Acun'dan aldığı para ortaya çıktı
Survivor'a veda eden Topaloğlu haftalık Acun'dan bakın ne kadar alıyor...
Güncelleme:15 Mayıs 2012 18:04
Acun medya Survivor'a katılan ünlülere işlerinden alı konulduğu için yarışmacının şöhretine göre hatırı sayılır bir ödeme yapıyordu... İddialara göre Nez diğer yarışmacılara verilen ücreti kendisinden fazla olduğunu öğrenince yarışmaya başlamadan veda etmişti...
İddialar ortadayken ünlülerin aldığı ücret bir sır gibi saklandı. İddialara göre Mustafa Topaloğlu adada geçirdiği her hafta için 40 bin TL ücret alıyor. 6 haftadır Survivor adasında kalan Topaloğlu şimdiden 240 bin liralık bir ücreti hak etti. Topaloğlu şimdiden büyük ikramiyeye yakın bir ücreti kazandı bile. Önceki gün Survivor'a veda eden Topaloğlu o paranın devamından da mahrum kalmış oldu.
Nihatın Almedayı koruması benim bile gıcığıma gidiyor. Eşini düşünemiyorum valla![]()
![]()
![]()
Hey maşallah ...
Adam Survivor'ı resmen yan gelip,yatma yeri yaptı ama helal olsun![]()
Nihatın Almedayı koruması benim bile gıcığıma gidiyor. Eşini düşünemiyorum valla![]()
bu arada 6 haftadırmı orda yoksa 9 haftamı?
ben baştan izlemedim çünkü
aynen benim de.o da mecburiyetten seçti bence.yoksa kimi seçecek ki adam.alp,mustafa olmaz,gönülleri hiç seçmek istemedi sanırım,Anıla da seni koruycaktım ama olmadı dedi.
almeda ortaya oynuyor,herkesle iyi geçinip ödül oyunlarını almak,en iyinin yanında olup telefon görüşmelerini kapmak,dokunulmazlık almak vs vs. o beğenmediği anıl,alp olmasaydı bu hafta hiç ödül yüzü göremicekti aslındageçen sene özge ulusoy da aynen böyle yapıyordu.
Aynen katılıyorum...
Ama Almeda Özge'ye göre daha fütursuz...
Merve'nin arkasından neler dedi öyleO an gözümden düştü
![]()
ben begümün kazanmasini istiyorum, kiz resmen bi erkek gücüyle, süper bi azimle yarisiyor, cok takdir ediyorum.
kaybettigi oyunlari hep son anda kaybediyor, asla erken pes etmiyor
bi bayan olarak helal olsun diyorum, ordaki nihata ve hasana bile kafa tutabiliyor...
merveyle kanka değilmiydi onlar?
ben orayı kaçırdım
mervenin arkasından çok ağlamadımı o?
mervede dokunulmazlık sembolünü ona vermemişmiydi giderken?
![]()
![]()
Hey maşallah ...
Adam Survivor'ı resmen yan gelip,yatma yeri yaptı ama helal olsun![]()
Aynen... Aynen... Aynen...
Ama kızın ne terbiyesizliği kaldı,ne şeytanlığı...Arkasından çok konuştu.
O nedenle sevmiyorum Almedayı![]()
tatil,tatil yaptı adam.tatil yaparkende harcayacağına kazandı![]()
bende begümü çok takdir ediyorum.aç bilaçken kazandı,kaybettiklerini de milim farkıyla kaybetti.inşallah kazanır![]()