• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Ya bu Hayim ne ballı ne şansı var bu adamda çözemedimki hala adada
Şaşkın ördek:9::9:

hayim ne kadar iyi bir kalbe sahip insan olarak süperde survivorun gelmiş geçmiş en çok düşen yarışmacısı :1:

Gerçekten sessiz sakin kendi çapında biri:)
Ya bugün Saba Tümer'de izledim Hayimin sakalsız hali tuhafıma gitti
Sanki o hep sakallıydı hep bu haldeydi:1:

Gerçekten sessiz sakin kendi çapında biri:)
Ya bugün Saba Tümer'de izledim Hayimin sakalsız hali tuhafıma gitti
Sanki o hep sakallıydı hep bu haldeydi:1:

evet ya eski halleri bir tuhaf geliyor banada
mesala geçen sen tanerde tıraş olmuştu ne çirkin gelmişti bana o hali

evet ya eski halleri bir tuhaf geliyor banada
mesala geçen sen tanerde tıraş olmuştu ne çirkin gelmişti bana o hali

aynen bende sevmemiştim tanerin o halini.Birde begüm dikkatimi çekti.İlk geldiğinde daha güzelmiş sanki zayıfladıkça çirkinleşmiş... Ama Almeda hiç değişmiyor ne yüzü ne vücudu her şey aynı kızda...

kıs senin kociş gece çalışmıyo mu :27::27::27:
ne vakit gelcekte dışarda yiceksiniz:33::33::33:

yine mi sinek:27::27::27::27::27::60::60::60::60::60:

kıs bu sinekler sana fena takmış söyliiiiim:33::33::33::27::27:
adammm tatilde sekerim :1::1:

ben nihat olsaydım hasanı korumaya alırdım, onların rekabeti çok tatlı, ikisinden biri elense zevki kalmaz oyunun.
zaten alp allahtan bekliyor ikisinden birini göndermeye

aynen, sana katılıyorum alp kazığa oturtur hepsini, sinsi şey, farelere benziyo
kiz gunah niye oyle diyorsun fareye benziyor filan :25:

Bu hafta almeda gitmeli...Alp i finalde görmek istiyorum...Herkesin sinsice içten yaptığı planları alp millete göstere göstere yapıyor bu da itici görünmesine neden oluyor halbuki adam her şeyi açıktan yapıyor.Merve gibi sinsi taktik yapıp arkadaşlarını oyuna getirmiyor.Nihat gibi de yanıma kime çekerim hesabını yapmıyor inceden inceye.Güya efendi geçiniyor işte... Bunca zaman Anıl ı göndermeye çalışan iki kızın sözüyle üstüne yürüyen o değilmiş gibi birden bire rotasını anıla çevirdi.Hasanlara yakın duruyo falan.Fazla tutarsız geliyor bana.İtici mitici adam bildiğinden şaşmıyor herşeyini açık açık söylüyor yapıyor bir oraya bir buraya kıvırmıyor diğerleri gibi... Aslanım Alp inş. finalde olursun ....

Bugün Doğuş vardı Saba tümerin programında nasıl zayıflamış nasıl

Gerçi Saba ekranı daralttırıyo şişko gözükmeyeyim diye onunda etkisi olabilir:27:

Bugün Doğuş vardı Saba tümerin programında nasıl zayıflamış nasıl

pot kırdı sanki... Seren serengil in 5 haftalık hamile olduğunu söyledi dayı olucam falan dedi.Seren bile yeni öğrenmiştir keşke sormadan söylemeseydi.Saba da uyardı kızarmı acaba diye kızmaz falan dedi doğuş ama kendide emin olamadı... Evlenmedi değil mi Seren ?

Back
X