• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

hayimin annesi genç kız gibi:nazar::nazar:

yazık ya psikolojisi bozulmuştur çocuğun töbe töbe öyle şaka mı olur :47:

cocukda 1yasinda var yazik ama bisey olmadi Allahtan cocuga
nihatın eşi neden gelmemiş onu anlamadım sanki 1 aylık bebek kocaman olmuştur ya 3 buçuk aylık falan olmuştur sonuçta. kesin kaynana yokmu kaynana nihatın anası o göndermemiştir kızı.
:1::1:

Keske nihatin da esiyle bebegi gelebilseydi :14: Yazik kiz..
Kizlar haberde gordunuzmu adam cocugunu camasir makinasina atti kapaginida kapatti guya saka yapacakti makinada otomatik calisti kapak kapaninca ay cocuga acidim kiz :14:

ay canım bende izledim dün o haberi. adam şaka yapim derken kalpten gidecekti nerdeyse..

Hasan butun 1 gunu disarda dolanarakmi gecireceksin yaw :60:
Hasan cok garip bi adam ya kiyamam

Son düzenleme:
hasan ne kadar duygusal:32:

vay beee hasan ın sözlerine bakarmısınbız eşi için hayatta annesi de benim babasıda benim dedi. ne güzel sahiplenmiş eşini maşallah allahım bizlerede böyle bir eş nasip eder inş.

Zencilerin kafa biraz az basiyo galiba oyle sakami olur cocuga acidim kuzum ya icinde dondukce nasil korkmustur :14:

1 yaşındaysa anlamamıstır oyun felan sanmıştır ama büyük bi tehlike atlatmışlar yani o kapak bide elektrigi kessen bile bi süre bekliyo yani allahtan o sürede kafasına koluna bişi olmamış

Nihata cok uzuldum ay esin farkli oldugunu anlatiyor.Gercektende insan esin sevgisini degisemiyor baska sevgiye anne sevgisinden agir basiyor

Back
X