• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

1 gece kalmislar bende diyecektim hani niye otele gitmediler hasanla karisini gozetliyordum :60: :60:
Ay bizede malzeme cikti Allahim yarabbim :60:

Hehe evet bak kalp atışlarım hızlandı diyor Hasan :23::23:
Hadi yine iyisin hasoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :1::1::1:

yanlış anlama da canım,ikisinin sevgisi de çok farklı be annemi kaybettim ama eşim hayatıma girdi böyle olunca daha iyi anladım:50:

evet efendi :34:
aynen ben de bütün gün evdeyim dört gözle beklerim artık gelsin diye.evimin neşesi vallahi :16:
amin canım Allah eksik etmesin :nazar::nazar:bazen beni çok sinir etse de :1::1:

Elbette farkli canim ama uzak kalinca insan en cok sevdiginin yaninda olmasini istiyor o bakimdan dedim. Yoksa analarin yeri dolmaz siginacak bir kucak nerden bulucaz basimiz skstgnda elin oglu acmiyor kucagini kavga edince :60:

Elbette farkli canim ama uzak kalinca insan en cok sevdiginin yaninda olmasini istiyor o bakimdan dedim. Yoksa analarin yeri dolmaz siginacak bir kucak nerden bulucaz basimiz skstgnda elin oglu acmiyor kucagini kavga edince :60:

haklısın canım,katılıyorum sana :34::34:

Vuuuuuu kızlar ne fenasınız:17::17: hasan temiz kalpliymiş kısmet onaymış:16:Bence nihat hasanı kıskandı:27:

Dokunulmazlığı kim alsın istiyosunuz hanımlar
Ben Hasan alsın istiyorum

nihat karisinin gelmesini daha cok istedigini soyledii:1:,hasanin karisi cok guzel,hayiminde annesi cok genc gorunuyo benden zayiff:5:

:46::46:evet hasan alsın o alamazsa gönüllürden biri alsın:26:

nihat karisinin gelmesini daha cok istedigini soyledii:1:,hasanin karisi cok guzel,hayiminde annesi cok genc gorunuyo benden zayiff:5:

Evet kiz bendende zayif yani ilkokul talebesi sanarim uzaktan gorsem :60:
cehver kazansin kuzum ya acidim ona.. Hasani gordunuzmu ne kadar hizli :60:

Ödül oyununu kim kazandı uyuya kalmışız eşimle tühh yine kaçırıdm yaa:5:

Bu oyun hiç zevkli değil:19:

Back
X