Survivor bitti sohbete devam

ya unutmustum ben bebek fikrini yine aklimda dolanmaya basladi uff

Uff sorma geçen ay yasmin kullandım ya
rahattım ne güzel
Bak bugün düştü aklıma uff
Yumurtlama günlerim de geçti

tez vakitte inşallah bizlerde hayırlı bir şekilde hamile kalırız
Yavrularımızı kucağımıza alırız sağlıcakla
İkizlermiz olur inşallah
INSALLAH benden sonra evlenenlerin hepsi hamile kaldi aldi cocuklarini eline kimi dogurdu doguracak vardir bundada bi hayir

benimde 1 ay onceki adetim 10 gun gecti kendimi hamile olduguma inandirdim ama son yine husran olur INSALLAH ALLAH BUYUK vardir bir zamani sabir lazimm ama bazende sabredemiyor insan hemen olsun istiyor hayirlisi

Aynen canım ya kendimizi çok odaklamışız hamile kalıp çocuk sahibi olmaya ama
İllada olacağız diye bir şey yok elbet gönül ister fakat kısmetten öte köy yok derler
Genciz sağlıklıyız çok şükür sevip seviliyoruz

Uff sorma geçen ay yasmin kullandım ya
rahattım ne güzel
Bak bugün düştü aklıma uff
Yumurtlama günlerim de geçti

kullanmiyonmu artik ya bende bi doktora danisip kullansam acaba birakinca hamile kalirmiyim ki:26:

Yok ben onları azıcık öldürdüm
Ama yeniden yumurtladı balıklar onlar bir gayretle yumurtluyor bende bakamayıp öldürüyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.

tamam büyümeleri zor diye biliyoruz ama niye ki? lepistes yavruları büyüyor bunların derdi ne acaba
bir keresin de eşimin vatozu bile yumurtlamıştı

ya uf bu arada beni çok üzdünüz,Allahım 3ünüze de bebişler versin inş en kısa zamanda

ya unutmustum ben bebek fikrini yine aklimda dolanmaya basladi uff

Allah korousun hiç bebeğiniz olmayacak deseler ne yapardım diye düşünüyorum ben ama hayatta herşey bitmiş değil.Çok şükür mutlu evliliklerimiz var eşlerimiz yanımızda.Hayat yaşamaya değer daha genceciğiz bence hayatın tadını çıkarmak lazım kafaya taksakta elden birşey gelmiyor.

Onda çok umutlanmıştık gerçektende ama olmadı işte

haklisin bunada sukur

merve lovely hakkinizi helal edin ya durup dururken sizinde tekrar akliniza dusurdum uzuldum simdi

Ya kızlar ben size bir şey soracağım
Bu yumurtlamayla ilgili
Yumurtladık ua diyelim
Kaç gün içinde ilişkiye girmemiz lazım
Kimi diyo 12 saatte yumurtalar ölüyomuş
Kimi diyo 5 gün içinde aklım karıştı:26:

Bende lepistes beslemiştim onların yavruları çok çabuk büyüyor bunlar bit gibi büyüdüğü yok.Amann onuda takmıyom napım.

Canları isterse büyüsünler.Ben üzmüyorum seni ben kabullendim artık böyle de mutluyum.

hic bi fikrim yok ki yumurtalar hakkinda :26:

üzülme canim ya bize geliyor arada sirada

kullanmiyonmu artik ya bende bi doktora danisip kullansam acaba birakinca hamile kalirmiyim ki:26:

Yok kullanmıyorum bitti kullanım sürem
Aman ya git ne biçim bir şeydi o çok yan etkisi oldu bana varya uff
Vücudumda atar hemen inşallah
Kız kullanma boşver yaa amann
Çok yan etkisi varmış

Yok kullanmıyorum bitti kullanım sürem
Aman ya git ne biçim bir şeydi o çok yan etkisi oldu bana varya uff
Vücudumda atar hemen inşallah
Kız kullanma boşver yaa amann
Çok yan etkisi varmış

hiii hic bulasmiyim o zaman

merve,lovely yazdim okumadiniz galiba helal edin hakkinizi durup duruken dusurdum akliniza

haklisin bunada sukur

merve lovely hakkinizi helal edin ya durup dururken sizinde tekrar akliniza dusurdum uzuldum simdi

Helal olsun canımmmmmmmmmm
Ben üzülmüyorum gerçekten.Mantıklı düşünmeye çalışıyorum.Gerçekten herşeyin sonu değil ki.
Kendime yazık ediyorum.3 yıldır çalışmıyorum.Bbek bebek diye diye hastanelere gidip geliyorum ama bir sonuca varamadım.
Artık evde birgün hamile kalacağım diye beklemek istemiyorum.
İş arıyorum yakında çalışıcam yine.
Çok şükür eşim yanımda biz bebek için evlenmedik birbirimizi çok sevdiğimiz için evlendik diye düşünüyorum.
Ve ömrümü onunla başbabaşa geçirebilirim.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Bundan sonra ağlamak üzülmek yok ye iç gez hayatın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…