Kızlar özür diyerek aranıza dalıyorum bir şey merak ettim..
Bu yumurtalama durumu regl olmak dimi? Benim bu konu hakkında pek bir bilgim yok, rica etsem ufak bir açıklamayla aydınlatır mısınız?
Hımm anladım canım çok sağol Allah razı olsun cevabın için
Canım ben 3 gün önce yumurtladım ondan bu yana iki defa ilişki olmuş olduöyle gelmesini bekleme regl bittikten sonra gün aşırı 10 gün yapın..
amin canım cümlemizden inşallah....
bende çok istiyorum bebiş..
ve hepinize dua ediyorum namazdan sonra kimler istiyor bilmiyorum tama ama tiwitim,rüzgargülü ve sen aklımdasın...
Allah gönlümüze göre versin inşallah..
yok kiz regl olmak degil
Kızlar özür diyerek aranıza dalıyorum bir şey merak ettim..
Bu yumurtalama durumu regl olmak dimi? Benim bu konu hakkında pek bir bilgim yok, rica etsem ufak bir açıklamayla aydınlatır mısınız?
Canım ben 3 gün önce yumurtladım ondan bu yana iki defa ilişki olmuş oldu
Bizde genelde 3 günde bir ilişki olur
hergun oldugunu nerden cikardinnn kiztam tersi gerektigi kadar calismiyoruz ondan demekki
ayy ne bileyim şekerim...
iyi çalışın dersinize o zaman..
amin canım cümlemizden inşallah....
bende çok istiyorum bebiş..
ve hepinize dua ediyorum namazdan sonra kimler istiyor bilmiyorum tama ama tiwitim,rüzgargülü ve sen aklımdasın...
Allah gönlümüze göre versin inşallah..
kaç aydır duruyor küçük dedi ama beni korkutuyor.regly olunca çatlar dedi ama çatlamıyor.adet düzensizliği de var ben de.
sen nasıl atlattın canım? ben yarın doktora gidicem de bir daha baktırıcam.
bize bir uyarı gelmez umarım survivorda neler konuşuyoruz
bendede vardı zor kurtuldum yaa..
Allah şifa versin canım.
canimm ben senin var saniyordum galiba yada dusunmuyorsun mu saniyordumm INSALLAH en kisa zamanda bebisin olur,
ALLAH HEPIMIZE NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
sen kac yasindaydin kac yillik evliydin ya ben balik hafizaliyim azcik
Hayır yumurtlama regl demek değil.Her ay adet olduktan sonra yeni bir yumurta gelişmeye başlar ve muhtemelen adetin 14. günü yumurta çatlar ve bu dönemde ilkişki olursa gebelik oluşur.Kısaca böyle anlatılır sanırım.
Peki ne?:44: Kanaldan atılan yumurtanın adet görmeden döllenme durumu mu peki? Ya da sadece yumurtanın atılması mı?:44:
kaç aydır duruyor küçük dedi ama beni korkutuyor.regly olunca çatlar dedi ama çatlamıyor.adet düzensizliği de var ben de.
lovely anlatmis bende tam bilmiyorumda adet demek vucuttaki pis kani ve olu hucrelerimi yumurtalarimi atmak demek degilmiydi ya :44:Peki ne?:44: Kanaldan atılan yumurtanın adet görmeden döllenme durumu mu peki? Ya da sadece yumurtanın atılması mı?:44:
yok canım benim bebişim istiyorum sadece kulağım için ilaç içiyorum onun yüzünden ara verdim 1-2 ay..
ben 24 yaşıma girdim mart ayında
2010 temmuz ayında evlendim 2 yıl olucak Allah nasip ederse..
amin canım inşallah..
Peki ne?:44: Kanaldan atılan yumurtanın adet görmeden döllenme durumu mu peki? Ya da sadece yumurtanın atılması mı?:44:
KIZ BİZİMKİDE ÖYLE İŞTE AMAAN Şaşırıyorum hergün ilişkiye girenlerevay^vay vay
o degil biz bazen haftada 1 yada 2 sorun burda galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?