• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

olacak tatlım lütfen üzlme pes etmek ümit kesmek yok :20::29::29::29::49: ben inanıyorum tivimsi tivimsi bi bebişin olacak tatlım benim kocaman dualarımdasınn :49::16::16::16::16::16:

benimde yok bende bebesizim:43: ..niye ölüyomuşuz yaaa .yaşamaaaak dururkeeeiiiyn bu ölüüm ne diye:24:

Kuzum Deme öyle
Verende Rabbim Alanda Rabbim ... Hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah ...

sagolun kizlar ALLAH RAZI OLSUN ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH...(AMIIIIIIIIIIIIIIIN):nazar::16::16::16::16:

Zaten de cevher dötunu zor kaldirioduu..bellidiii:1:gule gule cevher..
Yallnizzz cevherin sudan cikinca saclarini savurmasii neydii yaa..:37:

cokk tessekurler canim umutsuz degilim ama biraz sabirsizim galiba hemen olsun istiyorum :43:

Kuuzm emin ol belki senin icin helkide esin icin doru zmn deildirr...zamani gelince olcak elbett..ama bu zmni ne sen ne de bi baskasi bilir allahtan bskaa..2 yil 10yil ..bilemeyiz..kendini uzsen de degismicek buu...:20:Hemm bugunkerin tadinicikarin canimm:32:Uykuya gezmeye doyunn..:32:sagiligin ve duan oldukca emin ol kuzuularsinnn:16:

Kuuzm emin ol belki senin icin helkide esin icin doru zmn deildirr...zamani gelince olcak elbett..ama bu zmni ne sen ne de bi baskasi bilir allahtan bskaa..2 yil 10yil ..bilemeyiz..kendini uzsen de degismicek buu...:20:Hemm bugunkerin tadinicikarin canimm:32:Uykuya gezmeye doyunn..:32:sagiligin ve duan oldukca emin ol kuzuularsinnn:16:

INSALLAH canimmm cok tessekur ederim,ruh halim degisiyor iste bazen iyi bazen kotu hayirlisi olsunnn hakkimizda :16:

seninle sanirim tanismiyoruz ama destegin icin cok tessekurler...:16:

Back
X