- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
beğendinmi hemşom bak sana özel resim ekledim tabi yeğenime torpil geçtim![]()
Teşekkürler Teyzesi..

Çook Beğendik..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğendinmi hemşom bak sana özel resim ekledim tabi yeğenime torpil geçtim![]()
oyy beğenmenize pek bi sevindimm daha ne resimler eklerim inşallahTeşekkürler Teyzesi..
Çook Beğendik..![]()
Lan sen gebesin nere ölüyon töbeeeeeeeeee
Benimde sıpam var heç ölemem gusura kalmayın![]()
olacak tatlım lütfen üzlme pes etmek ümit kesmek yokben oleyim o zaman herkesin yerine ne gebeeyim nede bebem var![]()
ben oleyim o zaman herkesin yerine ne gebeeyim nede bebem var![]()
olacak tatlım lütfen üzlme pes etmek ümit kesmek yokben inanıyorum tivimsi tivimsi bi bebişin olacak tatlım benim kocaman dualarımdasınn
![]()
benimde yok bende bebesizim..niye ölüyomuşuz yaaa .yaşamaaaak dururkeeeiiiyn bu ölüüm ne diye
![]()
Kuzum Deme öyle
Verende Rabbim Alanda Rabbim ... Hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah ...
aynen tatlım hepimizin imtihan dünyası işte sabırla dua ile kavuşacağız inşallahbenimde yok bende bebesizim..niye ölüyomuşuz yaaa .yaşamaaaak dururkeeeiiiyn bu ölüüm ne diye
![]()
Oyy tweety kuzum ne dir olcekmisin....Ayipp oluo ama..bebek ugrunda yola koyulduysa en basta umitsiligi kafandan silceksinnn
![]()
öyle...inş.yaaa..aynen tatlım hepimizin imtihan dünyası işte sabırla dua ile kavuşacağız inşallah![]()
olur mu tatlım beklediğin onca süreye bak sabırlımısın değilmisincokk tessekurler canim umutsuz degilim ama biraz sabirsizim galiba hemen olsun istiyorum![]()
öyle...inş.yaaa..
olur mu tatlım beklediğin onca süreye bak sabırlımısın değilmisinRabbim kuluna kaldıramayacağı yük yüklemez biliyoruz bunu ve vakti saati bekliyoruz
![]()
cokk tessekurler canim umutsuz degilim ama biraz sabirsizim galiba hemen olsun istiyorum![]()
Kuuzm emin ol belki senin icin helkide esin icin doru zmn deildirr...zamani gelince olcak elbett..ama bu zmni ne sen ne de bi baskasi bilir allahtan bskaa..2 yil 10yil ..bilemeyiz..kendini uzsen de degismicek buu...Hemm bugunkerin tadinicikarin canimm
Uykuya gezmeye doyunn..
sagiligin ve duan oldukca emin ol kuzuularsinnn
![]()