• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
hakkimizda hayirlisi olsun INSALLAH:16:
amin tatlım aminn ben mart ayında tüp bebek tedavimi okkalı bi şekilde negatifi gördüm tabiki çok üzüldüm ama tedaviden kısa bir süre FMF (ailevi akdeniz ateşi ) hastalığım netleşti ( koskoca 12 yıl ) yanlış ilaçlar yanlış tedaviler hatta bu yüzden apandist ameliyatı bile olmuştum:5: bebek isteyen tüm herkes için ve kendim de dahil belli başlı bir duam vardır lütfen hepimz eksiksiz dua edelim :34: Rabbim hepimize başta Sağlık sonra hanelerimize huzur ondan sonra gönlümüzdekileri hayırlı ve sağlıklıca nasip etsin inşallah :nazar: sık-sık ataklarla uğraşıyorum ALLAH ım kimseye nasip etmesin çok ama çok zor sağlık çok önemli lütfen üzülme :nazar::29::29::29::29::29::16:

INSALLAH canimmm cok tessekur ederim,ruh halim degisiyor iste bazen iyi bazen kotu hayirlisi olsunnn hakkimizda :16:

seninle sanirim tanismiyoruz ama destegin icin cok tessekurler...:16:
gel-gitler elbette hepimizde oluyor ama çabucak toparlanmalıyız yoksa ruh halimiz çöktikçe derinlerden çıkamayız moral mümkün olduğunca pozitif olmanın çarelerine geçmeliyiz :3::21::15::13::16:

amin tatlım aminn ben mart ayında tüp bebek tedavimi okkalı bi şekilde negatifi gördüm tabiki çok üzüldüm ama tedaviden kısa bir süre FMF (ailevi akdeniz ateşi ) hastalığım netleşti ( koskoca 12 yıl ) yanlış ilaçlar yanlış tedaviler hatta bu yüzden apandist ameliyatı bile olmuştum:5: bebek isteyen tüm herkes için ve kendim de dahil belli başlı bir duam vardır lütfen hepimz eksiksiz dua edelim :34: Rabbim hepimize başta Sağlık sonra hanelerimize huzur ondan sonra gönlümüzdekileri hayırlı ve sağlıklıca nasip etsin inşallah :nazar: sık-sık ataklarla uğraşıyorum ALLAH ım kimseye nasip etmesin çok ama çok zor sağlık çok önemli lütfen üzülme :nazar::29::29::29::29::29::16:
gecmisss olsun canimmm:16:
ALLAH SIFASINI VERSIN CANIMM her halimize sükür :16:umarim sende bidahakine iyi sonuclar alirsinn herseyin basi saglik tabi sagligimiz yerinde olduktan sonra herseyi asariz evelALLAH:16::16::16::16::16:

gecmisss olsun canimmm:16:
ALLAH SIFASINI VERSIN CANIMM her halimize sükür :16:umarim sende bidahakine iyi sonuclar alirsinn herseyin basi saglik tabi sagligimiz yerinde olduktan sonra herseyi asariz evelALLAH:16::16::16::16::16:
sağol canım benimm aminn inşallah hepimiz bu zorlu yolda çok yıpranmadan evlatlarımıza kavuşuruz aynen başta sağlık :29::29::29::16:

Tanisalim kzuum ben hlycn.konyadan katiliyorum.ogretmenim.4 buuck aylik dunaylar tatlisi bi erkegimm varrrr.:ssz:basarilar dilerim hayim nihat Begum ve digerlerii:1:
Amma begum m walla dayanakli kizzz ayni merveneyimm gibii:52:

Tanisalim kzuum ben hlycn.konyadan katiliyorum.ogretmenim.4 buuck aylik dunaylar tatlisi bi erkegimm varrrr.:ssz:basarilar dilerim hayim nihat Begum ve digerlerii:1:
ALLAH bağışlasın canım oğluşunu :34: Rabbim analı-babalı , sağlıklı-sıhhatlice büyütmeyi nasip etsin yerime öpermisin bebişini :54: memnun oldum tatlım :13::16:

konyanin neresindensin ortmenim :16::16::16:
bende yurtdisinda yasiyorum 22 yasimdayim evliyim dogma buyume ankaradaydim aslim konya:)
bildiginiz uzre cocugum yok yarismacilara basarilar :52:

Sifaaaa gecmis olsun kzuummmmm:71:
canım çok sağol bende tanıtayım kendi kendimi :34: ağustosta 30 yaşıma gireceğim , 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasretim :31: Yozgat lıyım şu an Kayseri deyim fmf liyim , sürekli kullanacğım ilacıma rahat 2 aydır başladım ve malesef şiddetli regl sancısı da yaşıyorum dr ların tabiri tek çözüm doğummuş sabırla inatçı bebişimi bekliyorumm anasına çekmiş işte :15::9::16::16::16::16:

Back
X