Bana Şansın çok soğuk gibi geldi özellikle Hasan'a karşı :26:
Gülen'le Asena'da hiç yan yana gelmediler
Gülenle asena zaten tartışmışlardı ya birbirlerine beddua felan etmişlerdi hatta yanlış hatırlamıyorsam
Twety buradakilere sormama gerek yok gören gözlerim var. Bireysele döndükten sonra Hasan Nihattan fazla oyun kazandı bundan eminim zaten ben.
Ben de seni severim fakat birine cevap verirken sürekli dalga geçer modda konuşmasan en azından birşeyler konuşuyorken bana bunu yapma canım .
Yoksa ters köşe olacak bir durum yok.
Canımsın
Bir yorgunluk seziyorum sende yorgunmusun yoksa:26:
Pardonda ben gayet ciddi yazdim benimle dalga gecen sensin gulmekten yazamicam filan diye ben ortami yumusatmaya calistim ve smileyi yaptim bence senin canin skkin satasacak yer ariyorsun karsinda cocuk yok ki emir veriyorsun bi smileyden bu kadar anlam cikartma bence ve nihat yada hasan icinde biriyle tartisacak degilim bana bi faydalari yok kazandiysa banam kazandi fikrimi soyledim o kadar ne benim kalbim kirilsin bu yuzden nede baskasinin insanlarin beni dalgaya alarak yaptigi yorumlari bende dalgaya alirim bugune kadar kimseyide uyarmadim ama bundan sonrabende ciddi olacam sudan sebepten boyle cocuk gibi azarlaniyorsam madem.
Hımm anladım tiwim tamam
5 günün kaldı hai evine geçmene az kaldı valla
Ben rica ettim en azından bana yapma diye :) Sen kavga etmeye yer arıyorsun bence.
Neyse hayırlı geceler.
Vealyekümselam snur hoşgelin balım
Slm snur vE hlycn nasilsiniz aman bari siz satasmayin bana
Bunu yzarken sankim bana yanyann bakiodun nnnn twigülllSlm snur vE hlycn nasilsiniz aman bari siz satasmayin bana
al sana alsana
Bunu yzarken sankim bana yanyann bakiodun nnnn twigülll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?