Survivor bitti sohbete devam

Bana Şansın çok soğuk gibi geldi özellikle Hasan'a karşı :26:
Gülen'le Asena'da hiç yan yana gelmediler

Gülenle asena zaten tartışmışlardı ya birbirlerine beddua felan etmişlerdi hatta yanlış hatırlamıyorsam

Gülenle asena zaten tartışmışlardı ya birbirlerine beddua felan etmişlerdi hatta yanlış hatırlamıyorsam

Gülen zaten herkesle tartıştı 3 4 haftada, Acun nasıl aldıysa böyle birini çok iticiydi oda.

Begüm'ü Acun muhtemelen Acunmedya'ya dahil edecek, Anıl'ı da öyle.
Burcu ve Hanzade'den kurtarırlar bizi inşallah

Pardonda ben gayet ciddi yazdim benimle dalga gecen sensin gulmekten yazamicam filan diye ben ortami yumusatmaya calistim ve smileyi yaptim bence senin canin skkin satasacak yer ariyorsun karsinda cocuk yok ki emir veriyorsun bi smileyden bu kadar anlam cikartma bence ve nihat yada hasan icinde biriyle tartisacak degilim bana bi faydalari yok kazandiysa banam kazandi fikrimi soyledim o kadar ne benim kalbim kirilsin bu yuzden nede baskasinin insanlarin beni dalgaya alarak yaptigi yorumlari bende dalgaya alirim bugune kadar kimseyide uyarmadim ama bundan sonrabende ciddi olacam sudan sebepten boyle cocuk gibi azarlaniyorsam madem.

Ben rica ettim en azından bana yapma diye :) Sen kavga etmeye yer arıyorsun bence.
Neyse hayırlı geceler.

Hımm anladım tiwim tamam
5 günün kaldı hai evine geçmene az kaldı valla

Balkonların kapılarını kapattım pencereleri kapattım gelim üşüdüm ayol
Hee gördüm canım ama bugün gördüm akşam girdiğimde demekki ben çıkınca atmışsın mesajı balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…