Survivor bitti sohbete devam

Sen ne zaman geldin neden ceza aldın Hoşgeldin

pijama koleksiyonu mu ay çok güldüm

Ben hasanin kazanmasini isterdim,onun daha cok ihtiyaci vardi bence paraya..

al benden de o kadar tatlım o kadar çok üzüldü ki o gözlerindeki hüznü çaresizliği neden ben dermişcesine o gözlerinin doluşunu gördüm ve çok üzüldüm bence hasan kazanmalıydı yazık ya

Gözleri doldu gibi geldi bana da Hasanın bir de ona söz hakkı vermedi sanki dimi,iki çift laf etseydi adam durmadan havaifişek patlattılar durdular
ikisinin de aman aman ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum,bir de 500bin çok büyük para o veya Nihat ikisi de haketti bence.

al benden de o kadar tatlım o kadar çok üzüldü ki o gözlerindeki hüznü çaresizliği neden ben dermişcesine o gözlerinin doluşunu gördüm ve çok üzüldüm bence hasan kazanmalıydı yazık ya

Aslinda sms le sonuclanmasi iyi degildi,kendi gucleriyle gelip halkin eline kalmalari haksizlik..
Koskoca bir haksizliktan ibaret zaten dunya....

Haksizlik evet..
Tivike diyimde tivinin sohbet topigi camiasina girelim artik
Survivor bitince emanetci gibi sandim gendimi

Kiz cimcime dediklerimi yapmazsan senin sacini basini yolarim yuz verip durma sende ha bire

Kiz cimcime dediklerimi yapmazsan senin sacini basini yolarim yuz verip durma sende ha bire

kız hıncını sinirini benden mi çıkarıyon yoksa yaaa oofff napayımmm kız zaten demiyom ki onaaaaa senle paylaşıyorum bu içimde kaldı falan diyorum ya ona bişey demiyorum dün kapandı zaten konu tamam aşkım dedim sadece başka üstelemedim kız:)

Yok sana kiyar miyim hic
Tamam hayatini yasa takil etrafta,gez,toz eglennn
Onlar yokken biz vardikk onlarda kim oluyormusss

Yok sana kiyar miyim hic
Tamam hayatini yasa takil etrafta,gez,toz eglennn
Onlar yokken biz vardikk onlarda kim oluyormusss

kıyama bana zatennn bende sana kıyamam kiiiii:) nere gidem yavrum yaaa arkadaşlarım hepsi dışarda orda burda zaten pek arkadaşımda yok öyle yani görüşebileceğim arkadaşım yok :) takılıyorum burda sizlerle işte:) vallahi yaaaaaaaa kim oluyor üleynnn bunlarrr ama çok seviyom kız napayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhhhhhhhhhhhhh çokkkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…