Survivor bitti sohbete devam

Bende senin gibi sinirlendiğimde ne dediğimi bilmiyordum kendime hakim olmaya çalıştım kısmen de başarıyorum... Haklıyken haksız duruma düşmüşün kuzu :18::18::18: Keşke dilimizi tutabilsek

Evet canim ya,hakliyken haksiz durumuna bide kaynana varken dustumde kadin hemen aglamaya basladi bizde kaliyodu.. Yine ben haksiz oldum,ogluda kiyamadi o aglayinca.. O gidince huzurum yerine geldi.. Yaptigim yemegi benim yanimda iyi dedi ben mutfaktaykende hic iyi olmamis diyodu ogluna.. sonrada hakli moduna gecti iste.. Kaynanalar neden boyle anlamis degilim

Kaynanan doldurmuş olabilir mi ki eşini... Yüzükte de patlamış olabilir mi?

Hakli da olabilirsin canim,ben onu cok kirarim genelde o bana hic agzini acipta bisey demezdi susardi hep.. sonunda delirmesi yuzuk yuzunden oldu..
Bana kedim benim der,yaparim sonrada sinerim onun kollarinin arasina.. oyle iste

Kaynanan doldurmuş olabilir mi ki eşini... Yüzükte de patlamış olabilir mi?

Yok o gideli 5 ay oldu,o gittikten sonra yapardi olsa..
Doldurmaz oyle,cocugunun yuvasi soz konusu cunki. Ama iste sessizce konustugunu sanar bende hep duydum..
O gidince duzeldi esim,o varken cok huzursuzduk..

aynen canim benim,ama artik bu tartismalar olmamasi icin,bende gayret gostericem susucam cogu zaman.. susmak en buyuk cevap.. kendi icinde sorularla cevaplarla bogulsun dursun..

Hakli da olabilirsin canim,ben onu cok kirarim genelde o bana hic agzini acipta bisey demezdi susardi hep.. sonunda delirmesi yuzuk yuzunden oldu..
Bana kedim benim der,yaparim sonrada sinerim onun kollarinin arasina.. oyle iste

anlıyorum tatlım ama bu daha çok yıpratabilir sizi kendini frenlemeye çalış birazcıkda olsa çünkü yapıp yapıp diyosun kollarına sinerim diyorsun şuan tavır yapıyorsun ama o biliyor ki senin yine gidip onun kollarına sineceğini bu yüzden diyorum işte uzatmaya tavır yapmaya gerek yok böyle diye küs kalmaya diye bitanem haklıykende haksız duruma düştün azıcık daha sakin ol azıcık daha kendini kontrol etmeye çalış inan fazla sinir hiç iyi değil eşini kendinden uzaklaştırma canım benim düzeliceksin inş bitanem ama dediğim gibi kendini frenle

Yok o gideli 5 ay oldu,o gittikten sonra yapardi olsa..
Doldurmaz oyle,cocugunun yuvasi soz konusu cunki. Ama iste sessizce konustugunu sanar bende hep duydum..
O gidince duzeldi esim,o varken cok huzursuzduk..

Eşin bir şeye sinirlenmiş acısını da senden çıkarmış... Sen de alttan almayınca yok yere büyümüş olay... Eşinde sende seviyorsunuz birbirinizi eminim kısa sürede halledeceksinizdir... Hem kırgınlıklar aşkı kuvvetlendirir özlemi artırır...

Evet canim frenlemek gerek, kendimi temizlige,yemege vermeliyim,suda var cok usengec oldum ne temizlik nede yemek yapmayi hic istemiyorum,sevk almadan yemek yapiyorum

INSALLAH oyle olur canim

aynen canim benim,ama artik bu tartismalar olmamasi icin,bende gayret gostericem susucam cogu zaman.. susmak en buyuk cevap.. kendi icinde sorularla cevaplarla bogulsun dursun..

kesinlikle canım....
ben bazen çok kızınca başka odaya gidip kendi kendime söyleniyorum öyle rahatlıyor ki insan tavsiye ederim ...

Kizlar ben cikiyorum cok isim var,migdem bulaniyo kasiklarim agriyo halsizim
Sizi seviyorum,Allaha emanet olun...

Kizlar ben cikiyorum cok isim var,migdem bulaniyo kasiklarim agriyo halsizim
Sizi seviyorum,Allaha emanet olun...

tamam canım git yat azıcık dinlen.
akşama eşin geldiğinde barışırsınız ... o zaman iyileşirsin..şimdi çok yıprattın kendini..
bende seviyorum seni..

selam kızlar!
Final çok güzel sonuçlandı ve benim favori adayım nihat kazandı.
çok mutluyum dün uykusuz kalıp seyrettim.
Nihatın eşi ve kızıyla sarılması çok duygusaldı.
Hakederek kazandı.

Kizlarr slmmm...canimmm kaynanna muhabbeti donmus bi araa..ben esime dedim ki zmnindaaa...ben evlilgi kaynana kahri cekmek icin secmedim...bininsan nie evlenirrr..tabi ki mitlu olmk icin kahir cekmek icin deill..hele heles kaynana icin hecc deill dimi ama guzelimmmm..o gunden snra sukurler olsun pek bi lagaluga olmuyor hayatimizdaa..aman nazarlardan koruuSun allahim

Allah bozmasin tatlimm,kiz benim kaynanam tr den,ben cok severdim onu oda beni ama,arkamdan konusmasi fisir fisir sinirimi bozdu.. Bazi seyleri garip kelimeler kullanarak anlatiyo bide istemeden degistiriyo lafi,ona sinir oluyorum yoksa iyi merhametli biri,oyle kahir cektiren biri deil..
Neyseki turkiyede evim ayri yuvam ayri sukur olsun valla.. Yoksa cekilmezdi valla billa isterse bin kez iyi olsun... Esime hasret kaldim 2 ay bizde kaldi da..

Haa bende acapa kapatmislarmi dedim merve nirde bilmem ki kac gundur dogru duzgun konusamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…