- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Yok canim disari cikmistim arkadasimla,yuzugu nasil olduysa cikarmisim parmagimdan hic cikmazdi,yari yoldafarkettim evede donmedim,eve gelincede nail olurda boyle gidersin diyerek bagirdi bana,bide yari yolda farkettim desemde inanmiyor bana,zaten hic biseyde inandiramiyorum ki kendimi,ozguvenimi kaybettim.. Dogrularim yalan ona gore
Evet cok inadim yaa,bu inadimdan bekarkende babamdan cok laf duydum :)
Babam derdiki evlendiginde esin sana ne soylese hakli bu inadin yuzunden derdi,anamda yarin bi kac gunde kapiya koyarlar seni derdi :))
Yasasin 2 yil dayanabildigime gore artik koyulmam kapiya
:)) Saol canim Allah razi olsun,seninde guzel bir yuvan olur insAllah.. Neleri astik asilmaz dedigim seyler asildi bu kez tinlamiyorum :) Buda asilcak cunkikız sen çok yaşa emi güldürdün beni hahahahadeli yaaaaaa tövbe de kızzzz dilerim bir ömür yaşlanırsın eşinle o kapı ardında canım benimmmmmmmmmmmm
Yani bende sasirdim o tepkiye,bekar sandilarmi diye bagirinca.. Kiskanclik mi yoksa bana sinirinimi cikardi bilemedim.. INSALLAH...Evet yüzüğün olmaması kötü olmuş ama adı üstünde unutmuşun... Neden öyle tepki göstermiş ki... İnşallah kısa sürede halledersiniz
:)) Saol canim Allah razi olsun,seninde guzel bir yuvan olur insAllah.. Neleri astik asilmaz dedigim seyler asildi bu kez tinlamiyorum :) Buda asilcak cunki
Yani bende sasirdim o tepkiye,bekar sandilarmi diye bagirinca.. Kiskanclik mi yoksa bana sinirinimi cikardi bilemedim.. INSALLAH...
AMİN canım inşallahhhhhhhhhhh kız tınlamıyorum deme dövcem seni heeeeeeeeeeeee:)
dov anam bi darbede sen vur :)
Geride dedimki esime ellerine saglik aklim basima geldi gercek yuzunu gordum dedim,hala da susmuom o olayin ustune o itekledikce ben pesinden gidip bagirip cagiriom,kagitlari yirttim oraya serdim hepsini elimdekileri yere firlattim,o sustu gectim karsisina konusuom hala sinirlenince hic susmam gozum hic biseyi gormuyo yaa o huyumda cok kotu,bana naptini hatirlamiom bile valla sadece saclarimdan hafifce tuttunu hatirliom bide yere serildigimi :))Bana diyoki kalk cabuk surdann kalk dedim sana diye kolumdan tuttu iceri suruklediYa komigme gidiyo geride hatirladikca,bende o surukledikce biraksana lan benii diom hala alttan.. Ne kadar masummusum demi
kız sen harbi fenasın heeeeeeeeeeeeeeeeeeleyn adamın üstüne ne gidiyon daha cadı kardeşim benim yaaaaaaaaaaaaaaa sen etmeseydin bari yavrusu yaaa ondan böyle oldu işte cadııııııııııııııııı:) evdemi eşin şuan
gülüm...
gülüm.....balımm..:26::26:
doğrumu okudum...
Ben cok cazgirim kavgalarda cok sesim cikar.. Bana dioki git benle konusma duvarla konus senin sesini duymak istemiom artik dioiceri gitti bende orayada gelirim gelemezmiyim dedim pesindne gittim,ordan dan kalkti salona geldi,yine gittim sus diom dio susmuom napcan dovcen mi diom geride,senden korkmuom gel dov hadi diom manyak gibi.. Sonradan caktim olaylari.. Sussaydim iste boylede olmazdi,ama bana gore yine ben hakliyim.. :))
şimdi küsücem gidicem
teminden beri gülüm yazıyorum bir kere bile cevap vermedin...
Ayy bitanemm valla gormedim araya karismis cok pardon askim yaa
Evet dogru okudunn
Valla simdi gordumm
:)) Ama yuzuk icin baslatti napiyimkızım seni valla böyle yatırcam dizime popona popona vurcam heeeeeeeeeeeeeeeee :) kız sen ne sıpasın böyleeeeeeeeee etme öyle yaaa yazık adama kızzzzzzzzz tamam sen haklısın ama sende kaşınmışsın yaniiiiiiii delirtmişlen lem adamı:) neden gidiyon üstüne inat ediyon acık tutsana yavrum sen çeneniiiii :) yapma böyle kız günah onada yazık bak eminim oda memnun deildir böyle olmanızdan bak uyuyamıyo diyon geceleri yazık etme da konuş bugün bak cadılık yapmaaaaaaaaaaa :)
her ne kadar başlarda okuduğumda eşine çok kızsamda ilerleyen zamanlara doğru adama biraz hak verdim çileden çıkarmışsın valla...
ama ne olursa olsun çok kötü birşey yapmış ve hatasını anlasın biraz konuşma gülüm.üzülsün vicdan azabı çeksin..
:)) Ama yuzuk icin baslatti napiyimdun de dogum gunumdu kutlamadi, kutlamazsa kutlamasin ben kendime parti verdim sandalyeler masalar havada ucustu.. Partidede tek ben vardim herseyi yedim
Evet canim bende de var susamam ama o baslattiginda ben hakliydim dinlemeden yirtti kendini,bende susmadim. Ama yinede seviyorum onu
:)) Ama yuzuk icin baslatti napiyimdun de dogum gunumdu kutlamadi, kutlamazsa kutlamasin ben kendime parti verdim sandalyeler masalar havada ucustu.. Partidede tek ben vardim herseyi yedim
Evet canim bende de var susamam ama o baslattiginda ben hakliydim dinlemeden yirtti kendini,bende susmadim. Ama yinede seviyorum onu
tamam başlattı yüzük içinde sende sadece onun için konuşsaydın çemkirmeseydin kız:) ama çok kızdırmışsın iyice belkide ilk başta bu kadar değildi sen çok üstüne gitmişsin iyice delirtmişsin adamıooohhh yarasın afiyet olsun canımaaaaaaaaa
tabiiki eşin o senin seviyosun ama ben el kaldırmaya karşıyım..
eşime hep diyorum seninle çok zor şartlarda evlendik zor kavuştuk beni aldatırsan veya elini kaldırırsan seni asla affetmem ayrılıım dedim..
sizin ki farklı bir boyut olmuş adam sadece kendini savunmak için itmiş seni..
ama elime geçse bi tanede ben vursam ona çok kızdım...
kıyamam ben sana...
ama hemen gitme arkasından sesinide çıkarma hatasını anlamasını bekle...
Evet canimin ici oyle,bende dedim aldatirsan yada el kaldirirsan diye ama benimki dayaga girmiyo aslinda biraz silkeledi kollarimdan tutup :),sinirine yine hakim olmaya calisti o anda bile...
Ben ceneme dur diyebilsem farkli biboyutta olurduk su an bile.. bi keresinde de yine tartistik bende naparsin lan naparsin dedim ona hic saygi yok ona karsi bende bazen
Oda elini bi kaldirdi sen kasiniyosun dedi arkasini dondu yatti iste.. Buda ona benzer bisey ama kirildim ben yuzuk icin bagirarak baslamasi tuhafti,baskalarina bekar gorunmek icinmi yaptin dio bide
Ben seni gebertirim dedim ona ondan sonra bana s.. git dedi
Sonrada hirpalandim anasini satiyim
Neyse yaw valla uzulmuom ilk anki gibi.. Hayat neleri getirir bilinmez..
Bugun varim yarin yokumm iste.. Allah icin birseyler yapabilmek benim icin en onemli olan sey.. Gerisi hic umrumda degil..
Ha bide su var,bazilari gercekten de bekarlik sultanlik derler. Ama benim icin evlilik sultanlikti.. Yasayamadigim cok seyi ilk esimle yasadim..
Ama aradada oluyo boyle seyler uzuluyo insan olmasin isterdim ama oldu bi kez iste.. Allah herkesin yuvasina huzur versin..Seytanin en cok sevindigi sey de eslerin arasini bozmakmis,onudabiliyorum da inadimi yenemedim bi
Evet canimin ici oyle,bende dedim aldatirsan yada el kaldirirsan diye ama benimki dayaga girmiyo aslinda biraz silkeledi kollarimdan tutup :),sinirine yine hakim olmaya calisti o anda bile...
Ben ceneme dur diyebilsem farkli biboyutta olurduk su an bile.. bi keresinde de yine tartistik bende naparsin lan naparsin dedim ona hic saygi yok ona karsi bende bazen
Oda elini bi kaldirdi sen kasiniyosun dedi arkasini dondu yatti iste.. Buda ona benzer bisey ama kirildim ben yuzuk icin bagirarak baslamasi tuhafti,baskalarina bekar gorunmek icinmi yaptin dio bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?