• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

durrr orda dur cok kosan cabuk yorulurrrrrrrrrr ask ask ask simdi gel bana olum bak git:52::52::52::52::52:

laylalayalallay ben gunes sen ay annemde seviniyorrrr hahahahaay gercek bir prens dizlerimde uyuyor :33:

Dam üstünde un eler yaşasın 23 nisann:35::35:

ben hastayim ben hastayim dedim bana inanmadiniz bakin simdi ne oldu :55:

Kameralarımızı şimdide Survivorun 1. Nihat a çeviriyoruz. Dominik hatırası sakalları kesmeyi düşünmüyormusunuz Nihat Bey? Sanane lan sana mı batıyor sanki? dese nediyecen ey muhabir:37: Hayim Düştü:emir_bebek:

Hayim e yazık ya :))) Te domiktekilere bile hayim düştü derdi. Rezil oldu :))) Hayim olmuyacak yerden düşünce yine Bunu nasıl başarıyorsun anlamıyorum diyor Acun da:)))

Hayim e yazık ya :))) Te domiktekilere bile hayim düştü derdi. Rezil oldu :))) Hayim olmuyacak yerden düşünce yine Bunu nasıl başarıyorsun anlamıyorum diyor Acun da:)))

fena dustu o zaman :9::9:cocuklari olmaz MAZALLAH :27:hayim duse kalka unlu oldu heeee:52:

muhabir kameramanlarda düşüyor:))). Ne oldu ki bize ya :26: Yiye yiye 7 kilo vermişmiş berna laçin. Alla alla oranızdan buranızdan aldırdığınız yağları estetikleri yaşam koçlarıyla yapılan sporları söylemeyi unuttu herhalde ufak detaylar nasıl olsa:ssz::ssz:

Son düzenleme:
muhabir kameramanlarda düşüyor:))). Ne oldu ki bize ya :26: Yiye yiye 7 kilo vermişmiş berna laçin. Alla alla oranızdan buranızdan aldırdığınız yağları estetikleri yaşam koçlarıyla yapılan sporları söylemeyi unuttu herhalde ufa detaylar nasıl olsa:ssz::ssz:

tamda ihtiyacim olan sey ya bana verseydi bari :1::1:

Sağlık bakanlığı obeziteyle savaş başlattı kusura bakma sıkı yönetim var veremem.:37: (bknz: gece 2.30da yapılan espri müsvettesi)

Back
X