• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

sayin gizli uyeee elma dersem cik armut dersem cikmaaa kabaaaaaaaak :60:

durrr orda dur cok kosan cabuk yorulurrrrrrrrrr ask ask ask simdi gel bana olum bak git:52::52::52::52::52:

laylalayalallay ben gunes sen ay annemde seviniyorrrr hahahahaay gercek bir prens dizlerimde uyuyor :33:

tutunnn kollarimdan duserimmm simdi :9::9::9::9::9:

ben hastayim ben hastayim dedim bana inanmadiniz bakin simdi ne oldu :55:

Kameralarımızı şimdide Survivorun 1. Nihat a çeviriyoruz. Dominik hatırası sakalları kesmeyi düşünmüyormusunuz Nihat Bey? Sanane lan sana mı batıyor sanki? dese nediyecen ey muhabir:37: Hayim Düştü:emir_bebek:

Kameralarımızı şimdide Survivorun 1. Nihat a çeviriyoruz. Dominik hatırası sakalları kesmeyi düşünmüyormusunuz Nihat Bey? Sanane lan sana mı batıyor sanki? dese nediyecen ey muhabir:37: Hayim Düştü:emir_bebek:

hahahahahaah :60::60:

Hayim e yazık ya :))) Te domiktekilere bile hayim düştü derdi. Rezil oldu :))) Hayim olmuyacak yerden düşünce yine Bunu nasıl başarıyorsun anlamıyorum diyor Acun da:)))

Hayim e yazık ya :))) Te domiktekilere bile hayim düştü derdi. Rezil oldu :))) Hayim olmuyacak yerden düşünce yine Bunu nasıl başarıyorsun anlamıyorum diyor Acun da:)))

fena dustu o zaman :9::9:cocuklari olmaz MAZALLAH :27:hayim duse kalka unlu oldu heeee:52:

muhabir kameramanlarda düşüyor:))). Ne oldu ki bize ya :26: Yiye yiye 7 kilo vermişmiş berna laçin. Alla alla oranızdan buranızdan aldırdığınız yağları estetikleri yaşam koçlarıyla yapılan sporları söylemeyi unuttu herhalde ufak detaylar nasıl olsa:ssz::ssz:

Son düzenleme:
muhabir kameramanlarda düşüyor:))). Ne oldu ki bize ya :26: Yiye yiye 7 kilo vermişmiş berna laçin. Alla alla oranızdan buranızdan aldırdığınız yağları estetikleri yaşam koçlarıyla yapılan sporları söylemeyi unuttu herhalde ufa detaylar nasıl olsa:ssz::ssz:

tamda ihtiyacim olan sey ya bana verseydi bari :1::1:

Sağlık bakanlığı obeziteyle savaş başlattı kusura bakma sıkı yönetim var veremem.:37: (bknz: gece 2.30da yapılan espri müsvettesi)

Back
X