cinnet getirdi galibaaaa
bende cinnet geciriliyor saniyordum ama getiriliyormus ne sacma
Aksama ne yemek yaptiniz :26:
KEndimi mutfaga temizlige evime veremiyorum,evli bi kadin gibi hissedemiyorum kendimi.. sorumluluk almis bir kadin gibi hissedemiyorum,useniyorum bikiyorum sIKILIyorum.. KAfayi yedim ben sanirim
Ben de cinnet gecirmek olarak biliom ama tv lerde felan getirmek olarak seyediyorlar
valla alip alip kendini tavana vuruyodu gitti galoba
kizim o donem donem herkeste oluyordur ben borek yaptim dunden firina vericem cayla yerik
bende temizlige veremiyorum kendimi tembellikten bazen evliligin sorumlulugu banada agir geliyor daha bide bebek dusunuyoruz bebege nasil bakcez o zaman
Aksama ne yemek yaptiniz :26:
KEndimi mutfaga temizlige evime veremiyorum,evli bi kadin gibi hissedemiyorum kendimi.. sorumluluk almis bir kadin gibi hissedemiyorum,useniyorum bikiyorum sIKILIyorum.. KAfayi yedim ben sanirim
kizim o donem donem herkeste oluyordur ben borek yaptim dunden firina vericem cayla yerik
bende temizlige veremiyorum kendimi tembellikten bazen evliligin sorumlulugu banada agir geliyor daha bide bebek dusunuyoruz bebege nasil bakcez o zaman
bende de yok yemek daha :26:
bazen oluyor canım böyle miskin miskin oturup duruyorum hiç bişeye dokunmuyorum sonra yumurta kapıya dayanınca koşturuyorum mutfağa :)
senin biraz da canın sıkkın ondan da öyle hissedebilirsin rahatlamaya çalış biraz
bende mi börek yapıversem yahu ne yapcamı bilemedim :26:
sıcaksa oralar ondan da yapasın gelmez ben öyleyim bugünlerde
Bende dun sivrisinek geberttim,heryerim isirmis asagilik pislik cani cehenneme
Bacaklarim mosmor dayak yemis gibi gece karanlikta nasi becerdin sen isini sessizce
Ne guzel ne boregi yaptin :44:
Ben esimin yemeklere bir sey bulmasindan biktim iyce hevesim kacti icimden gelerek yemek yapmiom hic...
Bebek oluncada bakariz elbet hele bi olsunda,esimde sen kolay sanion bebek bakmayi gorruz seni yarin dio ama olsada keske ben sabaha kadar uykusuz kalsam,yani kalcam orasi kesin de herkes hamile cevremde ama benim yumurtalarim demekki iyi degil
cinnetle ilgili konu actim bakalim neymis
aynen öyle dile getiremiyorum ama...
aile özlemi var tek başınasın insan sürekli kurar kafasında tabi...
ama düşünmemeye çalış at kafandan mutlu olmak için çabala..
hayatı kendine zindan etme..eşim mesaide benide kayınvalidem çağırdı yemeğe ..
skma canini ya hayirlisi olsunnn beceriklisin sen esinde var birseylerBende dun sivrisinek geberttim,heryerim isirmis asagilik pislik cani cehenneme
Bacaklarim mosmor dayak yemis gibi gece karanlikta nasi becerdin sen isini sessizce
Ne guzel ne boregi yaptin :44:
Ben esimin yemeklere bir sey bulmasindan biktim iyce hevesim kacti icimden gelerek yemek yapmiom hic...
Bebek oluncada bakariz elbet hele bi olsunda,esimde sen kolay sanion bebek bakmayi gorruz seni yarin dio ama olsada keske ben sabaha kadar uykusuz kalsam,yani kalcam orasi kesin de herkes hamile cevremde ama benim yumurtalarim demekki iyi degil
bende de yok yemek daha :26:
bazen oluyor canım böyle miskin miskin oturup duruyorum hiç bişeye dokunmuyorum sonra yumurta kapıya dayanınca koşturuyorum mutfağa :)
senin biraz da canın sıkkın ondan da öyle hissedebilirsin rahatlamaya çalış biraz
bende mi börek yapıversem yahu ne yapcamı bilemedim :26:
sıcaksa oralar ondan da yapasın gelmez ben öyleyim bugünlerde
aplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
basbasa kutladik,kolye almis sonrada yemek yedik pastayida ustune yedik
Ama bende biseyler var iste bezginlik var hasretlik var... surekli kafamin icinde biseyler var surekli farkli farkli seyler dusunuyorum
Canim iste buralardada kimsem yok,yalnizliktan kafayi yemek uzereyim ben valla billa.. Hayattan bikmisvaziyetteyim zevk alamiyorum hicbiseyden
tamam abla öyle olsun
sıcak çok sıcak
bende cinnet geciriliyor saniyordum ama getiriliyormus ne sacma
eşim mesaide benide kayınvalidem çağırdı yemeğe ..Aksama ne yemek yaptiniz :26:
beni de çok ısırıyor adi sinekler her yerim kırmızı kırmızı gündüz de kaşınmaya devam ediyorum
canım eşine uyuz demek istiyorumdöverim onu gitsin kendi yapsın yemeği o zaman.
bebiş fikrinden uzaklaşman lazım senin kendini başka bir şeylere ver,kendine suç bulma bundan ötürü.
Hergun kafamda farkli seyler uretmemi istiyo esim uretken ol diyo yahu ben daha 2 senedir mutfakla iciceyim birakta tanisayim su yemeklerle yavas yavas
Aslinda cok becerikliyim el becerim cok iyide kendime ozguvenim kalmadi herif yuzunden,guzel yemekler yapinca saclarimi oksar sever beni cok guzel olmus eline saglik guzelim der
Bende surat asarim
cinnetle ilgili konu actim bakalim neymis
hemde ne sıcak yaa...bursa hafta sonu 39 derece olacakmış..:18:
eşim mesaide benide kayınvalidem çağırdı yemeğe ..
bugun sizler ne yemek yapacaksiniz bakiyim berre haric o kayinvalideden gecincekmis
ama üretemiyor insan hep hep.ben bekarken de mutfaktaydım,yine aynı şeyleri yapıyorum çok fazla bir şey katmadım üstüne yemek konusunda.
cinnet getirmek ben de öyle biliyorum
benim memlekete yakınsın :) balıkesirliyim :)
benim eşim de gececi bu hafta 9 gibi yemeğe gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?