Survivor bitti sohbete devam

Aksama ne yemek yaptiniz :26:
KEndimi mutfaga temizlige evime veremiyorum,evli bi kadin gibi hissedemiyorum kendimi.. sorumluluk almis bir kadin gibi hissedemiyorum,useniyorum bikiyorum sIKILIyorum.. KAfayi yedim ben sanirim

kizim o donem donem herkeste oluyordur ben borek yaptim dunden firina vericem cayla yerik
bende temizlige veremiyorum kendimi tembellikten bazen evliligin sorumlulugu banada agir geliyor daha bide bebek dusunuyoruz bebege nasil bakcez o zaman

valla alip alip kendini tavana vuruyodu gitti galoba

Bende dun sivrisinek geberttim,heryerim isirmis asagilik pislik cani cehenneme
Bacaklarim mosmor dayak yemis gibi gece karanlikta nasi becerdin sen isini sessizce
kizim o donem donem herkeste oluyordur ben borek yaptim dunden firina vericem cayla yerik
bende temizlige veremiyorum kendimi tembellikten bazen evliligin sorumlulugu banada agir geliyor daha bide bebek dusunuyoruz bebege nasil bakcez o zaman

Ne guzel ne boregi yaptin :44:
Ben esimin yemeklere bir sey bulmasindan biktim iyce hevesim kacti icimden gelerek yemek yapmiom hic...
Bebek oluncada bakariz elbet hele bi olsunda,esimde sen kolay sanion bebek bakmayi gorruz seni yarin dio ama olsada keske ben sabaha kadar uykusuz kalsam,yani kalcam orasi kesin de herkes hamile cevremde ama benim yumurtalarim demekki iyi degil

KEndimi mutfaga temizlige evime veremiyorum,evli bi kadin gibi hissedemiyorum kendimi.. sorumluluk almis bir kadin gibi hissedemiyorum,useniyorum bikiyorum sIKILIyorum.. KAfayi yedim ben sanirim

bende de yok yemek daha :26:
bazen oluyor canım böyle miskin miskin oturup duruyorum hiç bişeye dokunmuyorum sonra yumurta kapıya dayanınca koşturuyorum mutfağa :)
senin biraz da canın sıkkın ondan da öyle hissedebilirsin rahatlamaya çalış biraz

bende mi börek yapıversem yahu ne yapcamı bilemedim :26:
sıcaksa oralar ondan da yapasın gelmez ben öyleyim bugünlerde

Hergun kafamda farkli seyler uretmemi istiyo esim uretken ol diyo yahu ben daha 2 senedir mutfakla iciceyim birakta tanisayim su yemeklerle yavas yavas
Aslinda cok becerikliyim el becerim cok iyide kendime ozguvenim kalmadi herif yuzunden,guzel yemekler yapinca saclarimi oksar sever beni cok guzel olmus eline saglik guzelim der
Bende surat asarim

beni de çok ısırıyor adi sinekler her yerim kırmızı kırmızı gündüz de kaşınmaya devam ediyorum

canım eşine uyuz demek istiyorum döverim onu gitsin kendi yapsın yemeği o zaman.
bebiş fikrinden uzaklaşman lazım senin kendini başka bir şeylere ver,kendine suç bulma bundan ötürü.

cinnetle ilgili konu actim bakalim neymis

Allah canini almasin

Keskem benimde kaynanam burda olaydi ama evi yari olsaydi bizde olmaz

skma canini ya hayirlisi olsunnn beceriklisin sen esinde var birseyler

valla peynirli borek yaptim geceden attim dolaba firina atcam ya yemek yenmiyor sicak havalarda napim boyle seylerle idare ediyoruz iste...

aplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ablan kurban olsun sana ....

aynen öyle dile getiremiyorum ama...
aile özlemi var tek başınasın insan sürekli kurar kafasında tabi...
ama düşünmemeye çalış at kafandan mutlu olmak için çabala..
hayatı kendine zindan etme..

tamam abla öyle olsun

sıcak çok sıcak

hemde ne sıcak yaa...bursa hafta sonu 39 derece olacakmış..:18:

bende cinnet geciriliyor saniyordum ama getiriliyormus ne sacma

bende geçirmek biliyordum..getirmek biraz saçma bencede..

eşim mesaide benide kayınvalidem çağırdı yemeğe ..

Camlari acmsam olmuyo havalandirmadan duramiyorum havasiz kalmis bunalmis gibi oluyurm kapi pece acmazsam,iste esimde oyle yapar bazen,bi gun annesi bizdeydi(onun yemeklerini cok metheder)yemek yapti ama esime dedimki nasil olmus askim ben yaptim dedim bi yedi tadina bakti ehh iste ama cok guzel deil dedi..
Sonradan gercek aciga cikinca cevirdi lafi biliodum da bilmem ne, bende he he oyledir dedim,onun soyledigi sozleri cok takardim kafama simdi viz geliyo hersey hic ulursamiyorum taki en son kavgaya kadar umursardim

ama üretemiyor insan hep hep.ben bekarken de mutfaktaydım,yine aynı şeyleri yapıyorum çok fazla bir şey katmadım üstüne yemek konusunda.

cinnetle ilgili konu actim bakalim neymis

cinnet getirmek ben de öyle biliyorum

hemde ne sıcak yaa...bursa hafta sonu 39 derece olacakmış..:18:

eşim mesaide benide kayınvalidem çağırdı yemeğe ..

benim memlekete yakınsın :) balıkesirliyim :)
benim eşim de gececi bu hafta 9 gibi yemeğe gelicek.

bugun sizler ne yemek yapacaksiniz bakiyim berre haric o kayinvalideden gecincekmis

Ben soguk soguk bi ayran corbasi yapiyim bari ancak o gider bu havada
Yanina da bulurum biseler yada kahvaltilik seyler yapiyim esim menemene bayilir (benim yaptiklarimdan en cok lahmacun,menemen bide hamur islerini sever)

geçen sene balıkesirden geçmiştim..
cunda adasına gitmiştik...
ne güzel her yere yakınsın ayvalık ,sarımsaklı,cunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…