Survivor bitti sohbete devam

Berre sen evli miydin canım :26::26: bana hayıt otunu sen önermiştin dimi sen de yoksun bayadır

canım ben evliyim evet 2 yıl olucak bu 18inde inşallah ama ben hayıt otunu bilmem tatlım... o kişi ben değilim...

Evet tartismistik ozur diledi geri benden iste,dunde yildonumumuzdu ortaliktaki pasta muhabbetide onun icin iste
Iyiz bu aralar sorunumuz yok ama bende biseyler var,ben onceden onsuz hic yapamazdim simdi hic yanina bile gidesim yok sogudum

zaten hiç birşey yokmuş gibi davranamazsın ki gülüm...
kırıldın incildin...
bu hale geldiysen onun yüzünden ..ama zamana bırak canım herşeyi zaman her şeyin ilacı...
sık sık gel buraya kafa dağıtırsın:26:

Son düzenleme:
yaa yazik buda sarki soyleyen kargaymis dun bi topikte gordumde

yok gorunuyor yazdiklarin

kiz ne oldu yine kutladimi yildonumunu ne hediye almis supriz yapmadimi:26:
basbasa kutladik,kolye almis sonrada yemek yedik pastayida ustune yedik
Ama bende biseyler var iste bezginlik var hasretlik var... surekli kafamin icinde biseyler var surekli farkli farkli seyler dusunuyorum

Canim iste buralardada kimsem yok,yalnizliktan kafayi yemek uzereyim ben valla billa.. Hayattan bikmisvaziyetteyim zevk alamiyorum hicbiseyden

ayni ben kafadan at o dusunceleri butun huzursuzlugun bu yuzden

Aksama ne yemek yaptiniz :26:
KEndimi mutfaga temizlige evime veremiyorum,evli bi kadin gibi hissedemiyorum kendimi.. sorumluluk almis bir kadin gibi hissedemiyorum,useniyorum bikiyorum sIKILIyorum.. KAfayi yedim ben sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…