Survivor bitti sohbete devam

hain koca var onda bişi ama ne :26:

yarin ne yemek yapsam acaba

bugun sizler ne yemek yapacaksiniz bakiyim berre haric o kayinvalideden gecincekmis

öğlen makarna yapıp üzerine ton balığı koydum,bir de çorba vardı dünden.
akşam ne yedirsem bilemedim markete gidip pizza mı alsam acaba

Ben soguk soguk bi ayran corbasi yapiyim bari ancak o gider bu havada
Yanina da bulurum biseler yada kahvaltilik seyler yapiyim esim menemene bayilir (benim yaptiklarimdan en cok lahmacun,menemen bide hamur islerini sever)

nasıl yapılıyor canım o çorba hiç denemedim.belki yaparım kolaysa.menemen de iyi fikir

geçen sene balıkesirden geçmiştim..
cunda adasına gitmiştik...
ne güzel her yere yakınsın ayvalık ,sarımsaklı,cunda..

amma edirnede yaşıyorum ve uzağım oracıklara bir tek cundaya gitmedim oraya da nasip olur inş.

valla iyi oluyo kız...sağolsun
Tabi iyi olur,arada imdadina yetisir insanin Canim firinda balik cekti limonlu limonlu

hain koca var onda bişi ama ne :26:

öğlen makarna yapıp üzerine ton balığı koydum,bir de çorba vardı dünden.
akşam ne yedirsem bilemedim markete gidip pizza mı alsam acaba
cok calisir esim hic boz durmaz,hic kendimize vaktimiz yok,oda bunaldi farkindayim,bide bebek konusuna uzuluyo ben ona belli etmiyorum ama bende gizli gizli aglarim iste...

ayy baak benimde çekti şimdi gülüm...:26::26:

nasıl yapılıyor canım o çorba hiç denemedim.belki yaparım kolaysa.menemen de iyi fikir

amma edirnede yaşıyorum ve uzağım oracıklara bir tek cundaya gitmedim oraya da nasip olur inş.

MALZEMELER

1 su bardağı aşurelik buğday
4 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı nohut
1 çorba kaşığı nane
1 çay kaşığı tuz
6 su bardağı su

HAZIRLANIŞI

Buğday ve nohudu yıkayın ve pişirmeden bir süre önce ıslatın. Tencereye 4 su bardağı su ile birlikte koyarak karıştırmadan kaynatın ve kaynadıktan sonra yaklaşık 45-50 dakika kısık ateşte pişirin. Suyunu çektikten sonra sıcakken tuz ve nane ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın. Yoğurdu 2 su bardağı suyla çırpıp pişirdiğiniz buğdaya karıştırarak ilave edin. Soğuk servis yapın.

ayy baak benimde çekti şimdi gülüm...:26::26:

Gecen yaptim esim ac deilim canim istemio dedi ikisinide ben yedim ohh iyide oldu..

Son düzenleme:
yarin icin sarma sariyim en iyisi

tiwim benim dolapta 2 -3 kg kadar var vereyimde onları pişir hazır sarılı...

inşallah gidersin canım ben çok beğendim

ben bu evimde hic balik yapmadim ya hakkaten alayimda pisireyim firinda ne zamandir yemedik esimle

tiwi kız konuna cevap verdim ...
bak bakalım beğenicekmisin...

tadi degismiyormu ya oyle bekarken ananemler yapardida tadi degisiyordu sanki:26:

valla ben yapıyorum hiç değişmiyor bana göre salçalı su yapıyorum limonda koyuyrum üzerine 1 kaç dilim ...
misss gibi oluyor...

biryerlerden patlak veriyoz işte hayatın karmaşası..Allahım bebişle sevindirsin sizi inş :)
tarif için tşkler bu arada :) ama buğday yok ben de aldığım zaman denerim artık.

ben daha hiç sarma sarmadım hep kayınvalidem sarıyor biz de yiyoz :)

Ben onla ugrasmak istemiom evlendim evleneli 5 kez sarmisimdir,aman kim ugrasacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…