• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Ben iyiyim kızlar iş ev arası git gel... Herşey yolunda şükür taşındık eksiklerle uğraşıyoruz onun dışında sıkıntımız yok... Sizler nasılsınız... Berrecim gittin mi tatile sen...

tekrar hayırlı olsun yeni eviniz canım..
nasıl memnunmusun yeni evinden..?
gittim geldim canım 1 hafta olucak neredeyse..
çok güzeldi beğendim erzurumu..:34:.

tekrar hayırlı olsun yeni eviniz canım..
nasıl memnunmusun yeni evinden..?
gittim geldim canım 1 hafta olucak neredeyse..
çok güzeldi beğendim erzurumu..:34:.

Memnun gibiyim sanırım :44::44::44: Yeni bina olduğu için eksikleri fazla berrecim sürekli bir aksilik oluyor o yüzden tam anlamıyla rahatlıkla oturamadık sanırım bu yüzden eski evimi özlüyorum... Allahım olmayan herkese versin inşallah başta siler olmak üzere... Nasıl geçti eğlendin mi... Bende ayın 23 ünde izne ayrılcam bir hafta ama biz evde oluruz büyük ihtimal :31::31::31: Gezme şansın oldu mu yoksa evde akrabalarlamıydın?

zamanla biter hepsi sıkma canını tatlım..
amin inşallah...:16:
güzeldi.gezdim akrabalara gittik ama her gittiğimiz yer bizi bir yerlere götürdü...
genelleme olarak hoşnut kaldım...:17:
keşke ramazandan önce çıksaymışın canım..:26:

kızlar benim çıkma vaktim pazartesi görüşürüz mutlum ve diğer kızlar öpüldünüz..
anam gelmiş kayınvalideme beni bekliyorlar bye...:10::10::10:

Ne güzel bol bol gezmişin... Buradaki arkadaşlarla dönüşümlü çıktığımız için ancak sıra geldi bana berrecim... Evde olacağımız için problem olmaz dedim bende... İyi tatiller sana görüşürüz pazartesi...

Memnun gibiyim sanırım :44::44::44: Yeni bina olduğu için eksikleri fazla berrecim sürekli bir aksilik oluyor o yüzden tam anlamıyla rahatlıkla oturamadık sanırım bu yüzden eski evimi özlüyorum... Allahım olmayan herkese versin inşallah başta siler olmak üzere... Nasıl geçti eğlendin mi... Bende ayın 23 ünde izne ayrılcam bir hafta ama biz evde oluruz büyük ihtimal :31::31::31: Gezme şansın oldu mu yoksa evde akrabalarlamıydın?

zamanla biter hepsi sıkma canını tatlım..
amin inşallah...:16:
güzeldi.gezdim akrabalara gittik ama her gittiğimiz yer bizi bir yerlere götürdü...
genelleme olarak hoşnut kaldım...:17:
keşke ramazandan önce çıksaymışın canım..:26:

kızlar benim çıkma vaktim pazartesi görüşürüz mutlum ve diğer kızlar öpüldünüz..
anam gelmiş kayınvalideme beni bekliyorlar bye...:10::10::10:

hayırlı olsun yeni evin :)
boşver alışırsın zamanla,eksikler de tamamlanır,yeter ki senin evin olsun :)
biz de ev aldık daha 1 ay olmadı ama 2 ay sonra fln taşınıcaz içi yapılıyor senin tatlı sıkıntılarını ben de yaşamak istiyorum bir taşınsak :16::16:

Son düzenleme:
Kirpi de çok tatlı ayyy evcil olarak besliyorlar onları biliyor musun :)
Ben de çok seviyorum onları,az önce bir konu okudum bir kap su koyalım onlara diye..ama kiracıyım ve ev sahibim çok pinpirikli hiç sevmiyor kedi köpekleri kapının önğne koysam kesin gider çöpe atar :47::47:

hayırlı olsun yeni evin :)
boşver alışırsın zamanla,eksikler de tamamlanır,yeter ki senin evin olsun :)
biz de ev aldık daha 1 ay olmadı ama 2 ay sonra fln taşınıcaz içi yapılıyor senin tatlı sıkıntılarını ben de yaşamak istiyorum bir taşınsak :16::16:

Seninde evin hayırlı olsun güle güle oturun inşallah... Evet doğru söylüyorsun kendi evin olunca istediğini yapabiliyorsun... Az kalmış taşınmanıza :16::16::16:

gördüm göreli derken:44: ne zmn geldin ki istanbula:26:

ben de ben de :46::46::46::46::46:

:33::33::33::33:

nihayet çamaşırları yıkayabildin mi :27:

ooyyyyy 6,5 yaşında mı :9::9::9:
Allah kavuştursun cnm kardeşine :16:

2 SEne oldu işte
ama gerçekten gezmediğim yeri kalmadı gibi
Ha pardon bi nişantaşına gitmedim onada gidecez inş eşim götürecek:)

Back
X