- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
selam kızlar... Rüzgargülü nasılsın ? Her şey yolunda mı?
selam ...

Naber mutlum ..görüşmeyeli nasılsın..?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar... Rüzgargülü nasılsın ? Her şey yolunda mı?
Selam kızlar... Rüzgargülü nasılsın ? Her şey yolunda mı?
hehe..
Almadın diye kızdı heralde...
Dolandırıcı sanırım boşver açma bir daha ararlarsa...![]()
selam ...
Naber mutlum ..görüşmeyeli nasılsın..?![]()
Selam canim,evet iyim cok sukur yolunda sen nasilsin ?
Ben iyiyim kızlar iş ev arası git gel... Herşey yolunda şükür taşındık eksiklerle uğraşıyoruz onun dışında sıkıntımız yok... Sizler nasılsınız... Berrecim gittin mi tatile sen...
tekrar hayırlı olsun yeni eviniz canım..
nasıl memnunmusun yeni evinden..?
gittim geldim canım 1 hafta olucak neredeyse..
çok güzeldi beğendim erzurumu...
zamanla biter hepsi sıkma canını tatlım..
amin inşallah...
güzeldi.gezdim akrabalara gittik ama her gittiğimiz yer bizi bir yerlere götürdü...
genelleme olarak hoşnut kaldım...
keşke ramazandan önce çıksaymışın canım..:26:
kızlar benim çıkma vaktim pazartesi görüşürüz mutlum ve diğer kızlar öpüldünüz..
anam gelmiş kayınvalideme beni bekliyorlar bye...
Memnun gibiyim sanırım :44::44::44: Yeni bina olduğu için eksikleri fazla berrecim sürekli bir aksilik oluyor o yüzden tam anlamıyla rahatlıkla oturamadık sanırım bu yüzden eski evimi özlüyorum... Allahım olmayan herkese versin inşallah başta siler olmak üzere... Nasıl geçti eğlendin mi... Bende ayın 23 ünde izne ayrılcam bir hafta ama biz evde oluruz büyük ihtimalGezme şansın oldu mu yoksa evde akrabalarlamıydın?
Memnun gibiyim sanırım :44::44::44: Yeni bina olduğu için eksikleri fazla berrecim sürekli bir aksilik oluyor o yüzden tam anlamıyla rahatlıkla oturamadık sanırım bu yüzden eski evimi özlüyorum... Allahım olmayan herkese versin inşallah başta siler olmak üzere... Nasıl geçti eğlendin mi... Bende ayın 23 ünde izne ayrılcam bir hafta ama biz evde oluruz büyük ihtimalGezme şansın oldu mu yoksa evde akrabalarlamıydın?
daha önce izlemiştim bunu nasıl sevimli bişikulaklar da yemelik :)
hayırlı olsun yeni evin :)
boşver alışırsın zamanla,eksikler de tamamlanır,yeter ki senin evin olsun :)
biz de ev aldık daha 1 ay olmadı ama 2 ay sonra fln taşınıcaz içi yapılıyor senin tatlı sıkıntılarını ben de yaşamak istiyorum bir taşınsak![]()
Seninde evin hayırlı olsun güle güle oturun inşallah... Evet doğru söylüyorsun kendi evin olunca istediğini yapabiliyorsun... Az kalmış taşınmanıza![]()
tşk ederim :) Allah isteyen herkese versin inş..
gördüm göreli derken:44: ne zmn geldin ki istanbula:26:
ben de ben de
nihayet çamaşırları yıkayabildin mi
ooyyyyy 6,5 yaşında mı
Allah kavuştursun cnm kardeşine![]()
Bu arada avatarimda yakiyo ortaligi haa![]()