• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

ayy senin minik kardeşin mi var yerim ben onu....:16:
Allah kavuştursun canım...:34:
annen genç sanırım..:21:

annem su an 42 yasinda canim pekte genc deil :9: 36 da dogurdu kardesimi sasirmistim liseye yeni baslamistim o zamanlar :1:
Amin cumlemizi insAllah canim,siz kac kardessiniz

annem su an 42 yasinda canim pekte genc deil :9: 36 da dogurdu kardesimi sasirmistim liseye yeni baslamistim o zamanlar :1:
Amin cumlemizi insAllah canim,siz kac kardessiniz

maşallah gençmiş annen gülüm...:16:
benim annem 48 yaşında 3 kardeşiz bizde ablam var 27 yaşında birde erkek kardeşim var 20 yaşında..

gülüm çabuk benim albümdeki resime bak kaldırıcam hemen...sonra söylicem kim olduğunu..:52::52:

kaldırıyorum artık sonra eklerim...:ssz:

Ayy kiz masaAllahh nasi seker bisey o oyleee :nazar::nazar::52:
Tmm kaldirabilirsin

BU BENİM AŞKIMM TEYZESİ..
ABLAMIN OĞLU...ŞİMDİ Bİ TANEDE YOLDA GELİYO 7 AYLIK BUDA KIZ OLUCAK İNŞALLAH ABİSİNE BENZER..:52::nazar:
RABBİM İNŞALLAH BİZLEREDE NASİP ETSİN...
SANA,BANA,TİWİME,MERVEME İSTEYEN HERKESE..:16::16:

BU BENİM AŞKIMM TEYZESİ..
ABLAMIN OĞLU...ŞİMDİ Bİ TANEDE YOLDA GELİYO 7 AYLIK BUDA KIZ OLUCAK İNŞALLAH ABİSİNE BENZER..:52::nazar:
RABBİM İNŞALLAH BİZLEREDE NASİP ETSİN...
SANA,BANA,TİWİME,MERVEME İSTEYEN HERKESE..:16::16:

AY YERIM BEN ONU ALLAH BAGISLASIN KIZZ.. INSALLAH BIZEDE NASIP OLUR.. GOZLERI MASALLAH COK GUZEL NAZARLARDAN KORUSUN ALLAH...:nazar::nazar:

ne oldu ki... ben duymadım..:26:

aradı bir numara kitap satmaya çalışıyor..ablacım fln diyor yılışık bir şey,3 aylarda alıp ihtiyacı olanlara verirsiniz sevaba girersiniz diyor.
ben de numaramı nerden aldınız dedim,sizi tanıyan bazı kişilerden referans aldık diyor :53::53:
ilgilenmiyorum dedim,durdu 2 sn hahaha hohoho dedi kapadı yüzüme terbiyesiz :47::47: sinir oldum,bir de dini kitaplar yayınlıyor ama satış profili hiç de dine uygun değil maşallah :52::52:

aradı bir numara kitap satmaya çalışıyor..ablacım fln diyor yılışık bir şey,3 aylarda alıp ihtiyacı olanlara verirsiniz sevaba girersiniz diyor.
Ben de numaramı nerden aldınız dedim,sizi tanıyan bazı kişilerden referans aldık diyor :53::53:
Ilgilenmiyorum dedim,durdu 2 sn hahaha hohoho dedi kapadı yüzüme terbiyesiz :47::47: Sinir oldum,bir de dini kitaplar yayınlıyor ama satış profili hiç de dine uygun değil maşallah :52::52:

hehe..:9:
Almadın diye kızdı heralde...
Dolandırıcı sanırım boşver açma bir daha ararlarsa...:1:

Back
X