Survivor bitti sohbete devam

Tembeller Sizi..
Buranın Bekçiliğini Yapın Sonra Bu Saatte Uyuyun..

Ben Uyandım Saat 08:05'te İlacımı İçtim..
Herkes Uyansın..

Hayat ne kadar acimasiz...

belki de hayatı acımasızlaştıran bizlerizdir.bize bahşedilen her güzelliği katlettik ve hala da ediyoruz.hırslarımız ,egolarımız ,hayat felsefesi sandığımız iğrenç davranışlarla birçok insanın hayallerinin içine ettiğimiz nefes alınması güç dünya yarattık .şimdi ise boğuluyoruz ... ne denir ,bunu hakettik ...

Bazen iyi anlamda soylediklerin kotuye yorulur ve hakliyken haksiz cikarsin, iste bu durumdan nefret ediyorum... Kendini kanitlayamazsin,kafanda soyleyecek bir cok cumlen varken dile dokemezsin... Hayati acimasizlastiran da iste dedigin secenekler

Bazen iyi anlamda soylediklerin kotuye yorulur ve hakliyken haksiz cikarsin, iste bu durumdan nefret ediyorum... Kendini kanitlayamazsin,kafanda soyleyecek bir cok cumlen varken dile dokemezsin... Hayati acimasizlastiran da iste dedigin secenekler
haksızlığıma uğradın karşı taraf anlattığın halde anlamıyor mu .sus ruzgargulu susmak gerçekten en büyük ceza .için içini yiyecek hayır aslında öyle değil demek isteyeceksin yinede suss.susarsan ancak ozaman sıra sana gelir.o sıra inan geliyor sanma ki gelmeyecek :) o gün geldiğinde gün senin olacak

evet hayat acımasız ama erresin dediği gibi bunu yapan da biziz be canım

Illaki canim,ben yada karsimdaki bazen o bazen ben...
Ama gune guzel baslamistim lanet olsun yine mahvoldu gunum...
Biktim yaa yeter artik
Seytan diyo ol git ne cekiyorum bu hayati sanki

Ahh ahh bi susabilsem cok seyide su dilimle kendim yarattim.. Yok anlamiyor karsimdaki kendi dedigini cikarmak icin bir suru anlamsiz cumleler kuruyor..

Ahh ahh bi susabilsem cok seyide su dilimle kendim yarattim.. Yok anlamiyor karsimdaki kendi dedigini cikarmak icin bir suru anlamsiz cumleler kuruyor..
[video=youtube;I1S5jMvq3NE]http://www.youtube.com/watch?v=I1S5jMvq3NE[/video]

sana ve herkese gelsin ozaman bu şarkı.bazen susmasını bilmemiz gerekiyor işte bunu başarmak zorundayız.canınımı sıkıyor anlamsız cümlemi kuruyor ozaman bu şarkıyı söyle içindenn hep olur mu ? birde aslında söyledikleri ve söylediklerin aslında gerçekten düşündüklerin değilmiş var say ...

Sabah gune guzel basladim insallah bozulmaz demistim onu yazarken gercekten cok mutluydum ama su anki halime bakiyorum bide insan 2 saat icinde bu kadarmi kotu olur
Neyse ben gidiyorum bir sure gelmicem foruma,hepiniz Allaha emanet olun...

Sabah gune guzel basladim insallah bozulmaz demistim onu yazarken gercekten cok mutluydum ama su anki halime bakiyorum bide insan 2 saat icinde bu kadarmi kotu olur

sen de Allaha emanet ol kuzum,kendine dikkat et..

ama neden gittin .bu şarkıyı söyleyecektin seninle

aaaaa ne oldu ki ya :26::26::26:sende ALLAHA EMANET OL canim:26:

güle ne oldu acaba ya bak ne oldugunu yazmadan gitmis merak ettim simdi ne oldu bu kiza ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…