Bu kullanıcı adı daha iyi bana kalırsa
Eşin neden kızıyodu,bana ilgi göstermiyosun diye mi ?
Kk olmazsa deliler gibi ders çalışırdım eminim,çok takılıyorum bende buraya tüm gün burada geçiyo
sabah aksam burdaydim bide guvenmiyodu siteye erkekler filan vardir diye ama simdi ses etmiyo
bencede bu isim daha iyi sale ismimin kisaltilisiydi esim oyle seslenir bazen sale ingilizce satis demekmis biraz rahatsiz edici oldu tweetysatisi gibi bisey hahaha
Ay güldüm valla
Hiç aklıma gelmemişti öyle bişey
Sale'yi ben indirim zannediyodum ne güzel yabancı dilim var yahu,kahretsin
bi meyve yok diye rezil olacaksan ol zaten boşverBnimde canm skldi misafire meyve indirmedim almamistim rezil oldum
inşallah cnm inşallahGunaydin eyyy cemaaattt
Bugun biraz daha iyyim gune guzel bir sekilde basladim umarim bozulmaz sonlara dogru
ne oldu cnm yaaHayat ne kadar acimasiz...
off varya evlilik demirden leblebiymişIllaki canim,ben yada karsimdaki bazen o bazen ben...
Ama gune guzel baslamistim lanet olsun yine mahvoldu gunum...
Biktim yaa yeter artik
Seytan diyo ol git ne cekiyorum bu hayati sanki
ayy merak ettim şimdi seni nasılsın ne ooldu da böyle bi msj yazdın niye giremiceksin offfff aklım kaldı şimdiSabah gune guzel basladim insallah bozulmaz demistim onu yazarken gercekten cok mutluydum ama su anki halime bakiyorum bide insan 2 saat icinde bu kadarmi kotu olur
Neyse ben gidiyorum bir sure gelmicem foruma,hepiniz Allaha emanet olun...
ben de merak ettim :18:güle ne oldu acaba ya bak ne oldugunu yazmadan gitmis merak ettim simdi ne oldu bu kiza ya :26:
ceeeeeeehhhhhÜniversiteye hazırlanıyorum daha ne okuyacağım belli değil
İstanbul'da yaşıyoruz,memleketi söylemeyeyim deşifre olurum çevremde herkes buraya takıldığımı biliyo
Takıldığım siteyi söylediğimede pişmanım zaten,bigün biri bana ceeehh YagmurunElleri yapacak gibi geliyo
19 yaşındayım
şimdi kızmıyo muevet tweetysaleydim esim kiziyo diyei iptal etmistim sonra geri geldim boyle oldum
ben de öyle biliyodumAy güldüm valla
Hiç aklıma gelmemişti öyle bişey
Sale'yi ben indirim zannediyodum ne güzel yabancı dilim var yahu,kahretsin
evet indirim olarakta geciyor canim
birde msnim vardi sale olarak acmistim yine yanindada ismim vardi neyse bigun girdim msne anam bi baktim ismimle yaninda satisi yaziyor dedim aha birisi msnime girmis benle ugrasiyor felan meger turkceye cevirmis msn nasil becerdiyse hahahaha
bi meyve yok diye rezil olacaksan ol zaten boşver
inşallah cnm inşallah
ne oldu cnm yaa
off varya evlilik demirden leblebiymiş
yutsan boğazında kalır
çiğnesen dişin kırılır
ayy merak ettim şimdi seni nasılsın ne ooldu da böyle bi msj yazdın niye giremiceksin offfff aklım kaldı şimdi
sen de Allah'a emanet ol
ben de merak ettim :18:
ceeeeeeehhhhh
şimdi kızmıyo mu
ben de öyle biliyodum
misafirler anlayisli tip degildide ondan rezil oldum...
gul niye gitti acaba,
esim simdi ses etmiyor
bi hayalet üye var o mu acaba rüzgoş sen misin cnm yaa valla sesimi duyuyosan özelden yaz biş yap ne oldu böyle :18::18:
niye gelmiceksin :18:
ikiz abladir belki eger ruzgarsa yazsin lutfen ne oldugunu :26:
ikiz abladir belki eger ruzgarsa yazsin lutfen ne oldugunu :26:
niye geldin niye gidiyorsun:26:hadi gorusurukk iyi uykularhadi ben kaçtım tiwicik çok uykusuzum kaç gündür gidip uyuyayım
evet ben dolanıyorum
sahiden rüzgargülü nereye gitmiş olabilir
almanyaya gideceklerdi sanki acaba onun icinmi giremem dedi ama telefondan girer kesin bisey oldu
AMINNNNNNNAllah yardımcısı olsun canım
amınnnnnnn
Ya evde 4 5 kara sinek var off yediler beni kafa goz dalicam simdi hepsine
bizdede görünmeyenlerinden varkaşıntı tuttu
onlar olsa yine iyi bunlar yer kapliyo bide gozume gozume ucuolar
Ben kaçtım canım iyi geceler
bugun burun icin muayne olacagim bakalim ne olacak :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?