Survivor bitti sohbete devam

hadi hayırlısı diyelim o zmn

ben acilen gitmeliyim çok bile oyalandım

evi poh götüriyi hadi bye

Son düzenleme:
kız senin burnunu estetiğe ihtiyacı yok ki annem niye yaptırıyosun

estetik için mi yoksa sağlık problemi fln mı var :26:

Bunun önceden burnu kırılmış ya herhalde o yüzden

cücükler resimlerden belli olmuyor ama burnum sis duruyor ve yamuk yani bi tarafa dogru hafif yamuk ve sagdan baska soldan baska duruyor gulerken filan kotu duruyor burnum kirildi kucukken yoksa guzeldi buruncagizim iste kemigi duzeltirlerse burunda duzene girer diye dusunuyorum eger ameliyat olursam zaten doktor diyormus hani hazir ameliyat yapmisken sekilde verelimmi diye bakalim ne diyecek benim doktor hayirlisi olsun

merve o topige yazma daha cevabi buraya yaz su helva videosundaki gibi gume gitmeyelim kazen dediydi ya cok sirinsiniz bende size bir sirinlik yapacam diye

Aynen valla hatta silelim mesajlarımızı du ben siliyorum sende sil:18:

KIz estetik yaptırma günah kız

keyfimden yapmiyorumki saglik acisindan yapiyorum gunah sayilmaz...sonucta kirildi burnum duzelmesi gerek normal kendi burnumu begenmeyip keyfi yaptirsaydim gunah olurdu ama simdi kirilan burnumu eski haline getiriyorum :26:

keyfimden yapmiyorumki saglik acisindan yapiyorum gunah sayilmaz...sonucta kirildi burnum duzelmesi gerek normal kendi burnumu begenmeyip keyfi yaptirsaydim gunah olurdu ama simdi kirilan burnumu eski haline getiriyorum :26:

Mazaretim varr asabiyim ben öbür topiğe baktınmı

kiz ruzgargulu gelmicem dedi bi sure ya sebebinide yazmadi zilli merak icinde birakti

selam kızlar...
nasılsınız...

selam kızlar...
nasılsınız...

selammm iyiyiz sen nasilsinnn

ya kizlar bu arada o nem kokan seyleri disari serdim gunlensin diye bigun gunlense yeter dimi sabunda koyayim icine cunku yarin isler var bavulum hazir degil daha bide onlarla ugrasmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…