• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

inşallah canım eğer durmazsa cebine taş doldur uçmaaa sakın haa :60: ya da rüzgara söyle seni buraya kıbrıs.a getirsin :60:

dier kızlarda bakalım ne dizek canım açalım bi topik yaa :D bende çenesi azcık düşüklerdenim :60: güzel olur :60:

hehe tamam koyarım :D bide çalıştıgım yer acık alan rüzgarın durmasını beklememe lazım yda bızahmt eve gotrcekler :9::9::9:

olabilir neden olmasın..:21: (:9::9::9:) :40: :60:

bencede olurr :21::21:

Son düzenleme:
yemek saatim kaçtı sizle sohbet etmekten ..geliyorum birazdan .:56::9:

tamam canım afiyet olsun :) ben de daha evi süpürcem :60:

hehe tamam koyarım :D bide çalıştıgım yer acık alan rüzgarın durmasını beklememe lazım yda bızahmt eve gotrcekler :9::9::9:

bencede olurr :21::21:

anaaaaaaaaamm açık alan mı :/ kız şaka şeye dönüşmesin sonra :9:

çok fena fırtına var canım..deprem oluyor sandım.işyerındeydım ödüm koptuu:18::18::18:

:D:D:D:D:D:D:D:D ama sen dedin donsuzum dieeeeeee :60: :60:
derim ben bana bakma sen:60:

://///////// açma zaten sen hep böyle yap tamam mı:2:
tamam :60:
açamam ben utanırım :60:

inşallah canım eğer durmazsa cebine taş doldur uçmaaa sakın haa :60: ya da rüzgara söyle seni buraya kıbrıs.a getirsin :60:

dier kızlarda bakalım ne dizek canım açalım bi topik yaa :D bende çenesi azcık düşüklerdenim :60: güzel olur :60:
azcık mı sanki azcık görmedik hiç:60:
aç hadi nereye ne açacaksan da bakalım biz de güzel bişeyler vardır belki:60:

afiyet olsun canım :21::21:

sohbette 4 köşe olsun bence madem 4 kişiymiş :):) deminde demiştin:8::8:

tamam canım :60: 4 köşe tımarhanesi olsun :60:

arada bı rüzgar oldgnda ucar gıbı oluorum ama bu sefer kı ruzgar deil hortum boğaziçi köprüsü trafıge kapatldıı:ssz::ssz:

ayyy çok feciiii yaa tırstımm :// :18::18::18::18:

kızlar nasılsınız iyi sohbetler survivoru bende izliyorum favorim Cevher , Hasan ve Nihat hepside birbirinden düzgün kalite adamlar Allah sahiplerine bağışlasın :kkk:

arada bı rüzgar oldgnda ucar gıbı oluorum ama bu sefer kı ruzgar deil hortum boğaziçi köprüsü trafıge kapatldıı:ssz::ssz:

4 köşe tımarhnaesi mi:9::9:

bizim gibiler çok olabilir. 4 le sınırlı kalmayalım.sınırda koymayalım bence:9:

Back
X