Survivor bitti sohbete devam

''Burası Survivor hanımlar burası Survivor '' olsun:1:
Şaka bi yana topiğiniz şimdiden hayırlı olsun
Uğrarız (:

Sizede maşallah kızlar gündüz vardiyası ayrı gece vardiyası ayrı olduk :9::9::9:
Geldim en son bıraktıgım yerden okudum siz devralmışsınız :42::42:
Tam geyik topiği oldu he :27::27::27:

bende okudum valla ama sonlara doğru bıraktım çünkü mevzu değişmiş.yaşlara girmişler..twetty ne küçükmüşsün sen öyle kız:9:

bende diyorum bu kızın enerjisi nerden geliyor böyle ama anladım şimdi seni seni.90lı birde evli maşallah diyorum yani:34:

:17::17:evet 90 liyim 2 senelik evliyim kucugum ben kucugummm kucugummm :27::9:amma kaynatmissiniz yahu :52:

ewt cnm yaa :) twetty gerçekten baya bi gençmiş.. ben topiklerden birinde yorum yapmıştı o zamn görmüştüm ilk,evli olduğunu bilmiyordum :) bu topikte okudum evliymiş :):nazar: allah mutluluğunu daim etsin inşallah:nazar:
AMIN INSALLAH canim cok tessekurler :16:
amin amin birde twety kuşu gibi sarı mı acaba?:44: :9:

ben birde ilkez survuvor izliyorum daha önceki yıllarda pek bakmazdım meger ne kadar güzelmi ya.acayip gülüyorum izlerken eğlence oluyor bana resmen:24:

acun çok zekiyaa:emir_bebek:

evet sariyimmmm:27::27:

akşam girer canım yazsın bize sarışın mı değil mi die :) ben de merak ettim şimdi :9: çok zevkli kız izlemesi :9:evde valla acayip heyecan yapıyoruz izlerken :60: acun valla zeki adam canım yaa yaptığı bütün programlar tutuyo:nazar:

sarisinimmm :27::27:

herseyi corba etmissiniz zor okudum :35::35:
canım nasıl düzeltcez bu alıntıları :/ gerçekten karışıyor :/

ewet twetty zor okuycak :60: hahaha:9: hep biz okuyoduk onlarınkini biraz da o okusun :9:

karistirmissiniz herseyi corbaya cevirmissiniz topigi hele bide benim topigimde yeni topik acma hesabi yapmissin vay hainler burasi neyine yetmedide boldunuz adalari :27::27:

kız ben sana demedimmi karşıki ada Survivor survivorrr :52::32:

:60::60::60::60:kiz ALLAH iyiligini versin:9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
:17::17:evet 90 liyim 2 senelik evliyim kucugum ben kucugummm kucugummm :27::9:amma kaynatmissiniz yahu :52:

hemde 2 yıllık:nazar: sendemi 2010da evlendin yoksam..

evet sariyimmmm:27::27:

bildim bildim:72:

napalım şekerim hazır kaynaşıp,elektrik aldıgımız insanlarla hergün sohbetleşmek istedik:21: suçmu ettik yani:9:

buraya geliriz merak etme sen kuşum:40:

napalım şekerim hazır kaynaşıp,elektrik aldıgımız insanlarla hergün sohbetleşmek istedik:21: suçmu ettik yani:9:

buraya geliriz merak etme sen kuşum:40:

iyi etmissiniz kiz birsey dimedim:27:
bide su alintilari karistirmasaniz :27::27:

Back
X