bilmiorum ki çıta bacaklı oluyo sanırsam :):)o nekiii yaaa çimpirik :d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiorum ki çıta bacaklı oluyo sanırsam :):)o nekiii yaaa çimpirik :d
ÇİMPİRİK Mİİİİ :d:d![]()
iyiyim canim ya kac gundur giremedimm sen nasilsin![]()
Merve aslinda zeki kiz ama cevik degil malesef :) Begumde dun merveden gordu tek seferde aklinda tuttu resimleri. Ben o kizi cok itici buluyorum nedense gülüsü sinir ediyo insani tam bir cin ali![]()
he kuşum çimpirik yani kürdan gibiöyle derler bizim orda
![]()
bilmiorum ki çıta bacaklı oluyo sanırsam :):)![]()
he kuşum çimpirik yani kürdan gibiöyle derler bizim orda
![]()
Merve aslinda zeki kiz ama cevik degil malesef :) Begumde dun merveden gordu tek seferde aklinda tuttu resimleri. Ben o kizi cok itici buluyorum nedense gülüsü sinir ediyo insani tam bir cin ali![]()
bide demedimi merve yaptı cok buyuk birseymis gibi bizde yapardık diye kız mervenin almedanın yontemleri kapıyor kendi aklına gelmiyo tabi sonra onlara ustunluk taslıyor cok itici bir kız ya![]()
bizdede soğan bacaklı ahaha
![]()
bitek begüm değil hasan da yaptı sonuçta o bi yöntemdi merveye has bişiy mi kikendi takım arkadaşları da dediler biz yanlış yaptık merve gibi yapsaydık başarırdık diye
ben zaten gönüllülerden hiçbir kızı sevmedmMerve aslinda zeki kiz ama cevik degil malesef :) Begumde dun merveden gordu tek seferde aklinda tuttu resimleri. Ben o kizi cok itici buluyorum nedense gülüsü sinir ediyo insani tam bir cin ali![]()
buda iyiymişbizdede soğan bacaklı ahaha
![]()
Ama once aralarinda anlastilar yari yariya yapalim diye![]()
aynen öyle canımyani çırpı bacaklı....![]()
benimde ya çok fena dövesim varbizdede cırpı bacaklı derlerhele begümün almedayı yendiginde o yüz ifadesi bi tane carpasım geldi
ben zaten gönüllülerden hiçbir kızı sevmedmama begüm yok mu ona fena ayar oluyorum
![]()
aynen öyle canım
benimde ya çok fena dövesim var![]()