Survivor bitti sohbete devam

Merve aslinda zeki kiz ama cevik degil malesef :) Begumde dun merveden gordu tek seferde aklinda tuttu resimleri. Ben o kizi cok itici buluyorum nedense gülüsü sinir ediyo insani tam bir cin ali :1:

Merve aslinda zeki kiz ama cevik degil malesef :) Begumde dun merveden gordu tek seferde aklinda tuttu resimleri. Ben o kizi cok itici buluyorum nedense gülüsü sinir ediyo insani tam bir cin ali :1:

bide demedimi merve yaptı cok buyuk birseymis gibi bizde yapardık diye kız mervenin almedanın yontemleri kapıyor kendi aklına gelmiyo tabi sonra onlara ustunluk taslıyor cok itici bir kız ya:19:

Son düzenleme:

bitek begüm değil hasan da yaptı sonuçta o bi yöntemdi merveye has bişiy mi ki :23:kendi takım arkadaşları da dediler biz yanlış yaptık merve gibi yapsaydık başarırdık diye

bide demedimi merve yaptı cok buyuk birseymis gibi bizde yapardık diye kız mervenin almedanın yontemleri kapıyor kendi aklına gelmiyo tabi sonra onlara ustunluk taslıyor cok itici bir kız ya:19:

Almedaya sinir oldum cok telas yapiyo dun kaptirdilar onun yuzunden oyunu. 5-1 ken 10-8 olurmu bee :19: ama bence dogus gitsin ya merve gitmesin cunki zeki bi kiz. Mustafa topalolgluda bi ise yaramiyo aslinda en gereksizi dogus bence bende onu bi halt sanardim spor felan yapiyordu bide :44:

ben zaten gönüllülerden hiçbir kızı sevmedm:63: ama begüm yok mu ona fena ayar oluyorum:19:

Ama once aralarinda anlastilar yari yariya yapalim diye :31:

öyle de bu bi yarışma sonuçta gurur edip bu onun yöntemi yapmıyım dye bişey akılsızlık olur..hepsi birbirinden gördüğünü yapıyor mantıklı olanı ..mesela dünki son oyunda demirli kısmı hızlı hızlı geçiyodu ünlüler gönüllüler takılıyordu kaybediyolardı sonra onlarda ünlüler gibi yapmaya başladılar ve aldılar oyunu:23:

Back
X