Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet bende izledim cevher dedi nasıl öpüyo görmedinizmi şapır şupur ohhhhhhhh götürüyo vallaya kızlar ben mi yanlış duydum yada yorumladım:26:
begüm kazandığında biri ona hayatım bitanem ohh yeah gibisinden bişeyler bağırdı noluyor bi garip geldi bana![]()
teşekkür ederim...
Hoşbulduk canım..
Konu sahibesi olarak azıcık kendimden bahsedeyim sana ve arkadaşlara..
24 yaşındayım 20 aylık evliyim bursa'da oturuyorum..![]()
ewet bende izledim cevher dedi nasıl öpüyo görmedinizmi şapır şupur ohhhhhhhh götürüyo valla![]()
kızlar bende tanıtayım kendimi amaa o kadar yazıyorum bende 27 bucuk yaşındayımemnun oldum bende 22 yasima girecem 23 bucuk aylik evliyim
cocugum yok olsa guzel oluryarismaci arkadaslara basarilar
![]()
kızlar bende tanıtayım kendimi amaa o kadar yazıyorum bende 27 bucuk yaşındayıbiraz bügüm sizden 2 bucuk yıllık evliyim 7 aylık oglum var nanaklarınızdan öper ablaları
kızlar bende tanıtayım kendimi amaa o kadar yazıyorum bende 27 bucuk yaşındayıbiraz bügüm sizden 2 bucuk yıllık evliyim 7 aylık oglum var nanaklarınızdan öper ablaları
begüme harikasin hayatim birtanem diyen serhatmis![]()
Hosgeldin canim bende 21 yasindayim Benimde 2 sene olcak Temmuzda evleneliFransada yasiyorum
hosgeldin canim bende 21 yasindayim benimde 2 sene olcak temmuzda evleneliFransada yasiyorum
ewet bende izledim cevher dedi nasıl öpüyo görmedinizmi şapır şupur ohhhhhhhh götürüyo valla![]()
memnun oldum tatlım tanıştığıma bende temmuzda evlendim...18 temmuz 2010:)
ahahah bakim bi cok bagrisiyorlar ama o birtanem bilmem ne sesi serhatin sesiHadi yavrumm hadii diye bir ses duymustum![]()
![]()
kendimi tanıtıyım bendeniz;24 yaşındayım evliliğimde 10.aya girdim su an cocuk düşünmüyoruz
istanbulda doğdum büyüdüm burda yaşıyorum
AMİNNNNN darısı sizinde başınıza daha dogrusu isteyen herkezn başınaaaaaaa![]()