Survivor bitti sohbete devam

[video]http://www.acunn.com/video/survivor/tekrar-tekrar-izleyeceksiniz/2602[/video]

Gülmekten yarildm burda ya dogusa bakin hele hala izleyip guluyorum :)))

teşekkür ederim...
Hoşbulduk canım..
Konu sahibesi olarak azıcık kendimden bahsedeyim sana ve arkadaşlara..
24 yaşındayım 20 aylık evliyim bursa'da oturuyorum..:16:

Hosgeldin canim bende 21 yasindayim Benimde 2 sene olcak Temmuzda evleneli :31: Fransada yasiyorum

ewet bende izledim cevher dedi nasıl öpüyo görmedinizmi şapır şupur ohhhhhhhh götürüyo valla:52:

hepsi çullandılar begümün üstüne ayıp yani ama o da bişiy demedi:53:
ama hayimin öle dediğini duymadım dengesiz tavırları var cocugun zati:1:

memnun oldum bende 22 yasima girecem 23 bucuk aylik evliyim :1:
cocugum yok olsa guzel olur :D yarismaci arkadaslara basarilar :1::1:
kızlar bende tanıtayım kendimi amaa o kadar yazıyorum bende 27 bucuk yaşındayı :1: biraz bügüm sizden 2 bucuk yıllık evliyim 7 aylık oglum var nanaklarınızdan öper ablaları

kızlar bende tanıtayım kendimi amaa o kadar yazıyorum bende 27 bucuk yaşındayı :1: biraz bügüm sizden 2 bucuk yıllık evliyim 7 aylık oglum var nanaklarınızdan öper ablaları

memnun oldummmm :16:ALLAH BAGISLASIN OGLUNU darisi basimiza :16::1:

kendimi tanıtıyım bendeniz;24 yaşındayım evliliğimde 10.aya girdim su an cocuk düşünmüyoruz
istanbulda doğdum büyüdüm burda yaşıyorum:3:

ewet bende izledim cevher dedi nasıl öpüyo görmedinizmi şapır şupur ohhhhhhhh götürüyo valla:52:

dimi ya bu cevher az deil zavallı begüm önceden gönüllülerin kızları bir mesafe koruyordu erkeklere karşı ..erkeklerde hep bi sulanma meyli gibi vardı özellikle serhat kavşağında.. begüm tek kalınca sarılsa mı sarılmasa mı ortalarında kalıyo bari bende sarılayım dedi heralde sonunda:37:

Back
X