- 28 Şubat 2011
- 14.185
- 17.557
- 498
ahahah bakim bi cok bagrisiyorlar ama o birtanem bilmem ne sesi serhatin sesi
memnun oldummmmm![]()
Evet serhat demisti onu ben serhati hic sevmiyom

kizlarr biz kimi seviyoz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahah bakim bi cok bagrisiyorlar ama o birtanem bilmem ne sesi serhatin sesi
memnun oldummmmm![]()
ay bende 11 temmuz aksami bekarliga veda ettim![]()
yavrumm filan duymadim dinliyorum ama![]()
aramızda 1 hafta var ben senden yaşca büyüğüm ama senin nikah büyüklüğün var..:)
almeda,anil,alp,mustafaEvet serhat demisti onu ben serhati hic sevmiyom
kizlarr biz kimi seviyoz![]()
yavrumm filan duymadim dinliyorum ama![]()
Evet serhat demisti onu ben serhati hic sevmiyom
kizlarr biz kimi seviyoz![]()
evet 1 hafta var dugunden 10 gun sonra buraya geldimBekarlik sultanlik diyorlardi ama bazen evliligi sultanlik olarak goruyom kavga gürültü disinda
Ben biraz fingirdegim de
![]()
Bilmiyorumki canim begum daha demirlere gelmeden hadi yavrum diye biri seslendi sankimm :26:
Bilmiyorumki canim begum daha demirlere gelmeden hadi yavrum diye biri seslendi sankimm :26:
her evlilikte olur öyle şeyler bizdede oluyo bende çok konuşuyorum dır dır ediyorum sürekli, baş edemiyo koçiş benimle...![]()
Ben de cok konusurum bi yere gideriz arabadayken su soyle bu boyle hic susmam esimde guler Allahimmm neydi gunahim derrGecen gecede sarki soyluyordum aksam olkdu huzunlendim ben yine diye Yarabbim nedir bu cektiklerim diyo
![]()
bende aynıyım dün alış verişe gittik bana az şey alındı die sanki o almadıher evlilikte olur öyle şeyler bizdede oluyo bende çok konuşuyorum dır dır ediyorum sürekli, baş edemiyo koçiş benimle...![]()
bende aynıyım dün alış verişe gittik bana az şey alındı die sanki o almadıyedim başının etti en sonunda sen hiç bişey begenmiyon hırsını benden cıkarıyon dedi kocacım benimmmmmmmm
süper yaaaaaaaaa içimizde bi canavar var galiba kızlar şu yazdıklarımıza bakın yaaaaaaaaAllahim begumun kazandiktan sonra sevinisine bak yere yatirip bi bacagna basip birini ayircan![]()