Survivor bitti sohbete devam

aramızda 1 hafta var ben senden yaşca büyüğüm ama senin nikah büyüklüğün var..:):9::9:

Evet 1 hafta var dugunden 10 gun sonra buraya geldim :31: bekarlik sultanlik diyorlardi ama bazen evliligi sultanlik olarak goruyom kavga gürültü disinda :60: Ben biraz fingirdegim de :60:

Evet serhat demisti onu ben serhati hic sevmiyom :1:

kizlarr biz kimi seviyoz :60:
almeda,anil,alp,mustafa:27:

[video]http://www.acunn.com/video/survivor/dokunulmazlik-oyununu-hangi-takim-kazandi/2711[/video]

hasan deli gibi bagriyor ya sanki cildirmis :26::27::52:

evet 1 hafta var dugunden 10 gun sonra buraya geldim :31: Bekarlik sultanlik diyorlardi ama bazen evliligi sultanlik olarak goruyom kavga gürültü disinda :60: Ben biraz fingirdegim de :60:

her evlilikte olur öyle şeyler bizdede oluyo bende çok konuşuyorum dır dır ediyorum sürekli, baş edemiyo koçiş benimle...:52::27:

her evlilikte olur öyle şeyler bizdede oluyo bende çok konuşuyorum dır dır ediyorum sürekli, baş edemiyo koçiş benimle...:52::27:

Ben de cok konusurum bi yere gideriz arabadayken su soyle bu boyle hic susmam esimde guler Allahimmm neydi gunahim derr :60: Gecen gecede sarki soyluyordum aksam olkdu huzunlendim ben yine diye Yarabbim nedir bu cektiklerim diyo :60:

Allahim begumun kazandiktan sonra sevinisine bak yere yatirip bi bacagna basip birini ayircan :60:

Ben de cok konusurum bi yere gideriz arabadayken su soyle bu boyle hic susmam esimde guler Allahimmm neydi gunahim derr :60: Gecen gecede sarki soyluyordum aksam olkdu huzunlendim ben yine diye Yarabbim nedir bu cektiklerim diyo :60:

hehehe...:9::9:
ailen nerde canım yani gelinmi gittin oraya:26:

bende aynıyım dün alış verişe gittik bana az şey alındı die sanki o almadı:1: yedim başının etti en sonunda sen hiç bişey begenmiyon hırsını benden cıkarıyon dedi kocacım benimmmmmmmm

bende aynıyım dün alış verişe gittik bana az şey alındı die sanki o almadı:1: yedim başının etti en sonunda sen hiç bişey begenmiyon hırsını benden cıkarıyon dedi kocacım benimmmmmmmm

Ben de alisveriste ilk gordugmu alirim begendigim olursa kapidan goz atarim gozune carpan bisey varmi der hemen :1: yok diyince hadi baska magazaya :1:
Bende artik onla gitmiom kiyafet almaya :63:

Back
X