Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Survivor Günlüğü - 24.04.2012 | Acunn.com
Günlük görüntüler geldi
Ünlüler Nihat'a tepkili
Hayim Merve'nin ne olduğunu anlamış,Cevher ılıman,Serhat sadece çene![]()
bu ne şimdi bugün mü konuşulmuş bunlar..
alpe bak nihatı yazacakmış yazsan ne olur be..halk nihatı asla göndermez resmen güçlüde güçlü yarışcımı yarışcı...
bak sinir oldum şimdi alpe tabi yazarsın canım gözün birincilikte ya![]()
bence kıskançlıgından manyak bunlar şimdi takım onlar sen güçlüyü gönderirsen sonra nasıl yarışma kazanacaksın we sen gidersin sonuctahayır alp nihatın gitmeyeceğini bildiği için adadan kimse gitmesin diye nihatı yazmak istediğini söyledi ,gayet de mantıklı bir düşünce ,alp zaten çok mantıklı ve iyi niyetli bir insan ..çok güzel tespitleri ve doğru kararları var ,içlerinde en mantıklısı o bence
noliii burda ay islerimi bitirdim geldim birazdan markete gidecem,
sabah tost yapmistim makinanin fisini cekmeyi unutmusum yaklasik 4 saattir kendi kendine bos bos calismis tost makinasi ALLAHTAN fark ettim ya yangin filan ciksaydi ALLAH KORUSUN:18::18:
gecmiş olsun iyiki farketmişsin yaaaaaaa oda güzel nasıl unuttunnoliii burda ay islerimi bitirdim geldim birazdan markete gidecem,
sabah tost yapmistim makinanin fisini cekmeyi unutmusum yaklasik 4 saattir kendi kendine bos bos calismis tost makinasi ALLAHTAN fark ettim ya yangin filan ciksaydi ALLAH KORUSUN:18::18:
aaaaaaaaa ben izlemedim ölemiymişMUSTAFA TOPALOGLU dogru soyluyor tapusunu almaya gelmediler ya oraya
nihata gicik olmaya basladin ustunluk tasliyormus baksanizda![]()
MUSTAFA TOPALOGLU dogru soyluyor tapusunu almaya gelmediler ya oraya
nihata gicik olmaya basladin ustunluk tasliyormus baksanizda![]()
ay ne bileyim kolay kolay unutmam oyle seyleri dalginligima geldi demekki ortalikta bi koku vardi yanik kasar kokusu dedim herhalde hala tostun kokusu demekki hala calisiyormus ay cok sukur bisey olmadi sagolasingecmiş olsun iyiki farketmişsin yaaaaaaa oda güzel nasıl unuttun
ya bırak allah aşkına herkez aynı şeyi söylüyorbu bir yarışma tapusunu almaya gelmedik .oyun içinde oyunlar falan..
ee mustafa bey abi ben anlmadım da beni neden yazdınız diyor..neden bu soruyu soruyor ki
kimsenin neden yazıldıgı hakkında böyle bir soru sormaya hakkı yok..
sinirlendim bak şimdi.![]()
a
iyide onu herkes soruyor:26::26:
tamam işte hepsinin agzında aynı laf canım..bu bir yarışma kimse burda kalmayacak..eee niye beni yazdılar anlamadımda ne demek
isteyen istediğini yazar..mustafa haklı değil..birde diyor ben alışmıştım diyor
![]()
hayir adam, genel olarak konustu dogru cumleler soyledi bence...
ay sagolasin ucuz atlattim:18::18:aman dikkat et kız,geçmiş olsun ..![]()
mantıklı cümleler söylüyor gercekten evet,ama kendide yanlış yaptı. tapusunu almıyacak ya canım.neden beni yazdılar anlamadım cümlesi yazdıgı için kızdım ben ona.
hem ahına hem mıhına vuruyorlarteselli işte.