Survivor bitti sohbete devam

Survivor Günlüğü - 24.04.2012 | Acunn.com

Günlük görüntüler geldi (:
Ünlüler Nihat'a tepkili
Hayim Merve'nin ne olduğunu anlamış,Cevher ılıman,Serhat sadece çene:1:

bu ne şimdi bugün mü konuşulmuş bunlar..

alpe bak nihatı yazacakmış yazsan ne olur be..halk nihatı asla göndermez resmen güçlüde güçlü yarışcımı yarışcı...:32:

bak sinir oldum şimdi alpe tabi yazarsın canım gözün birincilikte ya:1:

Ben Alp'i seviyorum,çok efendi bi çocuk
İstediğini de yazma hakkı var,Nihat banada itici geliyo
Adadaki tavırlarını gerçekçi bulmuyorum şahsen

bu ne şimdi bugün mü konuşulmuş bunlar..

alpe bak nihatı yazacakmış yazsan ne olur be..halk nihatı asla göndermez resmen güçlüde güçlü yarışcımı yarışcı...:32:

bak sinir oldum şimdi alpe tabi yazarsın canım gözün birincilikte ya:1:

hayır alp nihatın gitmeyeceğini bildiği için adadan kimse gitmesin diye nihatı yazmak istediğini söyledi ,gayet de mantıklı bir düşünce ,alp zaten çok mantıklı ve iyi niyetli bir insan ..çok güzel tespitleri ve doğru kararları var ,içlerinde en mantıklısı o bence

" Burası babanın "Dingonun ahırı" değil ki burası Survivor. Hayat şartlarından burada herkes yaşıyor. Herkes elinden geldiğinin en iyisini yapacak. Sırası gelen de o şartlar içerisinde gidecek."
Emmi sende alpin gazina gelme yaw :1:

hayır alp nihatın gitmeyeceğini bildiği için adadan kimse gitmesin diye nihatı yazmak istediğini söyledi ,gayet de mantıklı bir düşünce ,alp zaten çok mantıklı ve iyi niyetli bir insan ..çok güzel tespitleri ve doğru kararları var ,içlerinde en mantıklısı o bence
bence kıskançlıgından manyak bunlar şimdi takım onlar sen güçlüyü gönderirsen sonra nasıl yarışma kazanacaksın we sen gidersin sonucta

delikız senin dediğini biliyorum canım o gecen günki mevzu bugünden bahsediyorum ben..

alp iyi samimi sempatik ama kendine güveniyor halkın sevdigğini biliyor rahat tabi,dans yarışmasından direk oraya gitti ya birde daha bir pohpohlu sanıyor kendini:ssz:

nihattan üstün değil kesinlikle bu böyle biline :60:

alp hele birde o çıbık çıkartma yarışmasında belinden lastigi çıkardı ya resmen artistlik yaptı..

Son düzenleme:
noliii burda ay islerimi bitirdim geldim birazdan markete gidecem,
sabah tost yapmistim makinanin fisini cekmeyi unutmusum yaklasik 4 saattir kendi kendine bos bos calismis tost makinasi ALLAHTAN fark ettim ya yangin filan ciksaydi ALLAH KORUSUN:18::18:

sabah tost yapmistim makinanin fisini cekmeyi unutmusum yaklasik 4 saattir kendi kendine bos bos calismis tost makinasi ALLAHTAN fark ettim ya yangin filan ciksaydi ALLAH KORUSUN:18::18:

aman dikkat et kız,geçmiş olsun ..:1:

MUSTAFA TOPALOGLU dogru soyluyor tapusunu almaya gelmediler ya oraya :27:
nihata gicik olmaya basladin ustunluk tasliyormus baksanizda :25:

gecmiş olsun iyiki farketmişsin yaaaaaaa oda güzel nasıl unuttun

MUSTAFA TOPALOGLU dogru soyluyor tapusunu almaya gelmediler ya oraya :27:
nihata gicik olmaya basladin ustunluk tasliyormus baksanizda :25:

ya bırak allah aşkına herkez aynı şeyi söylüyor:32: bu bir yarışma tapusunu almaya gelmedik .oyun içinde oyunlar falan..

ee mustafa bey abi ben anlmadım da beni neden yazdınız diyor..neden bu soruyu soruyor ki:32:

kimsenin neden yazıldıgı hakkında böyle bir soru sormaya hakkı yok..

sinirlendim bak şimdi.:72:

gecmiş olsun iyiki farketmişsin yaaaaaaa oda güzel nasıl unuttun
ay ne bileyim kolay kolay unutmam oyle seyleri dalginligima geldi demekki ortalikta bi koku vardi yanik kasar kokusu dedim herhalde hala tostun kokusu demekki hala calisiyormus ay cok sukur bisey olmadi sagolasin:16:
ya bırak allah aşkına herkez aynı şeyi söylüyor:32: bu bir yarışma tapusunu almaya gelmedik .oyun içinde oyunlar falan..

ee mustafa bey abi ben anlmadım da beni neden yazdınız diyor..neden bu soruyu soruyor ki:32:

kimsenin neden yazıldıgı hakkında böyle bir soru sormaya hakkı yok..

sinirlendim bak şimdi.:72:

iyide onu herkes soruyor:26::26:

tamam işte hepsinin agzında aynı laf canım..bu bir yarışma kimse burda kalmayacak..eee niye beni yazdılar anlamadımda ne demek:32:

isteyen istediğini yazar..mustafa haklı değil..:19: birde diyor ben alışmıştım diyor:9:

hayir adam, genel olarak konustu dogru cumleler soyledi bence...

hayir adam, genel olarak konustu dogru cumleler soyledi bence...

mantıklı cümleler söylüyor gercekten evet,ama kendide yanlış yaptı. tapusunu almıyacak ya canım.neden beni yazdılar anlamadım cümlesi yazdıgı için kızdım ben ona.:34:

hem ahına hem mıhına vuruyorlar:60: teselli işte.

ben markete gidiyorummm birazdan geri gelirim hic gidesim yok aslinda ama mecbur gitmem lazim:9:

Back
X