- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşlh gönüllüler kazanır
ohhhhhhh içim rahatladı o tipsizi nasıl begendin die bişeyde demedim ama cok güldüm gercektensakin olun kimseyi hayim hayranı sanmadımkimseye de biten falan yok sakin relaxx
![]()
bugün cok hamarattın aksama ne pişirdinkoçişe
açıkcası gönüllüler bana çok antipatik geliyor.
hani bir tanesi bile sevimli olmazmı bu gönüllülerin.
Anıl isabet ünlüler tarafına geçti maşallah çok beyefendi
inşallah hakeden kazanır.
benim gönlümse anıl ve alpten yana :46
günaydinkızlar , ünlüler adası karışmış.
alp haftaya da nihatı yazacağını söylüyor.
ben ünlüllerden yanayiminşlh gönüllüler kazanır
sakin olun kimseyi hayim hayranı sanmadımkimseye de biten falan yok sakin relaxx
![]()
ohhhhhhh içim rahatladı o tipsizi nasıl begendin die bişeyde demedim ama cok güldüm gercekten![]()
ben yemek yapmadım tüp bitmişdaha pisirmedim esim gec geliyor sehriye corbasiyla sosisli makarna yapivercem
sizde ne var soylede aklimda olsun yarin ne pisirecem die dusunmiyim![]()
ben yemek yapmadım tüp bitmişdün eşim de fırcaladı hani yemek die
tüp yok napayımmmmmmmmm
gül gül olur aradaiyi de hepsi tipsiz yani yapacak bisey yok tv tipsiz kaynıyo
en son bi sakal vardı yürüyen kim dedim hayim dedi kardeşim diğerlerinin adını bile bilmiyorum izlemedim hiç
ben de hayim diye bi tez attım ortaya karışmış çarşı pazar
![]()
gene gitti bu kız yaaaa
hoş geldi bacım![]()
sizedeeeeafiyet olsun sizeeeeeeee![]()
kızlar benim smilem neden yok yeni üyeyim diyemi![]()
Ooo bayanlar burda ne güzel coşuyor,bugün arkadaşlarla survivor tartışması yaptık ta hepimiz merveye gıcık oluyoruz heleki sinsiliğini gördük ya iyice gıcık olduk kızabizim kızlar nihat taraftarı ama ben gönüllülerden yanayım hatta hasan da olabilir hayim de yada başkası,nebileyim ünlüler zaten yarışma bittikten sonra iyice ünlülenip fiyatları artacak,yani gönüllülerden biri kazansın
inşallah.
kızlar benim smilem neden yok yeni üyeyim diyemi![]()
twitty bence yeterince kaynatmışsın dedikodu kazanını kuzucuğumçoh yakışıklı hayim
ayıp ayıp
hem ne demiştik renkler ve zevkler tartışılmaz ahahahahaaa
![]()