Survivor bitti sohbete devam

inşlh gönüllüler kazanır

açıkcası gönüllüler bana çok antipatik geliyor.
hani bir tanesi bile sevimli olmazmı bu gönüllülerin.
Anıl isabet ünlüler tarafına geçti maşallah çok beyefendi
inşallah hakeden kazanır.
benim gönlümse anıl ve alpten yana :46

açıkcası gönüllüler bana çok antipatik geliyor.
hani bir tanesi bile sevimli olmazmı bu gönüllülerin.
Anıl isabet ünlüler tarafına geçti maşallah çok beyefendi
inşallah hakeden kazanır.
benim gönlümse anıl ve alpten yana :46

katılıyorum cok antipatikler yaaaaa sevimsiz şeyler anıl iyiki gitmiş valla

ohhhhhhh içim rahatladı o tipsizi nasıl begendin die bişeyde demedim ama cok güldüm gercekten:60:

gül gül olur arada:52: iyi de hepsi tipsiz yani yapacak bisey yok tv tipsiz kaynıyo:52: en son bi sakal vardı yürüyen kim dedim hayim dedi kardeşim diğerlerinin adını bile bilmiyorum izlemedim hiç:52: ben de hayim diye bi tez attım ortaya karışmış çarşı pazar:52::52::52::52::52::52:

Ooo bayanlar burda ne güzel coşuyor,bugün arkadaşlarla survivor tartışması yaptık ta hepimiz merveye gıcık oluyoruz heleki sinsiliğini gördük ya iyice gıcık olduk kıza:22:bizim kızlar nihat taraftarı ama ben gönüllülerden yanayım hatta hasan da olabilir hayim de yada başkası,nebileyim ünlüler zaten yarışma bittikten sonra iyice ünlülenip fiyatları artacak,yani gönüllülerden biri kazansın:8:inşallah.

gül gül olur arada:52: iyi de hepsi tipsiz yani yapacak bisey yok tv tipsiz kaynıyo:52: en son bi sakal vardı yürüyen kim dedim hayim dedi kardeşim diğerlerinin adını bile bilmiyorum izlemedim hiç:52: ben de hayim diye bi tez attım ortaya karışmış çarşı pazar:52::52::52::52::52::52:

valla tamda dedikodu yapıyoduk:9: iyi ki hasan demedin ozaman kulakların iyi cınlardı artık:9:

twitty bence yeterince kaynatmışsın dedikodu kazanını kuzucuğum :52::52::52: çoh yakışıklı hayim:52: ayıp ayıp:52::52: hem ne demiştik renkler ve zevkler tartışılmaz ahahahahaaa:52::52:

Ooo bayanlar burda ne güzel coşuyor,bugün arkadaşlarla survivor tartışması yaptık ta hepimiz merveye gıcık oluyoruz heleki sinsiliğini gördük ya iyice gıcık olduk kıza:22:bizim kızlar nihat taraftarı ama ben gönüllülerden yanayım hatta hasan da olabilir hayim de yada başkası,nebileyim ünlüler zaten yarışma bittikten sonra iyice ünlülenip fiyatları artacak,yani gönüllülerden biri kazansın:8:inşallah.

adam gibi biri olsa eywallahta yokki hepsi birbirinden gıcık

twitty bence yeterince kaynatmışsın dedikodu kazanını kuzucuğum :52::52::52: çoh yakışıklı hayim:52: ayıp ayıp:52::52: hem ne demiştik renkler ve zevkler tartışılmaz ahahahahaaa:52::52:

aaa ustume iyilik saglik daha yeni basladik sen geldin:27::27:
ALLAH SAHIBINE BAGISLASIN HAYIMI ne diyelim:9:
demistikle bana dememistik baska bir arkadasla demistiniz onu benim haberim yoh :27::27:

Back
X