herkezin konuştugu dille konuş anadilimiz bizim türkce anlamayız ötekindenEvet , doğru olmaz.
Türkçeye devam edelim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkezin konuştugu dille konuş anadilimiz bizim türkce anlamayız ötekindenEvet , doğru olmaz.
Türkçeye devam edelim.![]()
Ha bide,Tiwi beni en iyi sen anlarsın. Köken doğu falan dedin ya
canım biraz sakinn...
bende buraya 2 gün önce katıldım hepsi çok iyi arkadaşlar ama ben hemen geldiğim gibi kendimden bahsettim...
herkezin konuştugu dille konuş anadilimiz bizim türkce anlamayız ötekinden
öteki demesek sanki dislamis gibi oluyor sonucta oda baska bir kokenin kullandigi dil![]()
nasıl sinirlerimi bozdu yaaaaa nefret ederim böyle insanlardan bende öyle hepniz cok iyi insanlarsınız ne sorduysam ne sorduysanız cevapladık ne var bunda yani terbiyesiz anladım ben küçük oldugunu o yüzden ısrarla sordum yaşını
nasıl sinirlerimi bozdu yaaaaa nefret ederim böyle insanlardan bende öyle hepniz cok iyi insanlarsınız ne sorduysam ne sorduysanız cevapladık ne var bunda yani terbiyesiz anladım ben küçük oldugunu o yüzden ısrarla sordum yaşını
öteki demesek sanki dislamis gibi oluyor sonucta oda baska bir kokenin kullandigi dil![]()
bizim ana dilimiz ne tiwicim ben başa dil bilmem ben ATATÜRKCÜ VE MİLLİYETCİYİM kimse bana baska bişeyi savunmasın lütfen
neyse konuyu degistirelim ortami gerildi yeterince... sakin sakin...
ee esra erolda izdivac izleyen varmi![]()
benimde eşim erzurumlu...
bir yanımız oralı artık..
benimde en iyi arkadaşlarım doguludur ve yanında 10 yıl calıştıgım patronumda erzurumludu cok iyi insanlar insanlıkları cok iyi cok iyi yürekliler
benimde eşim erzurumlu...
bir yanımız oralı artık..
birseyi savunmuyorum sadece saygi bekliyorum herkesin fikrine diline dinine saygi duyalim o kadar...
en basta elhamdulillah muslumaniz ve hepimiz kardesiz ayrimciliktan yana degilim ben...
her yerin iyisi var kotusu var dogu bati ayrimini dogru bulmuyorum...
neyse konumuzda bu degildi zaten daha fazla gerilmeyelim surda iki lafin belini kiriyoruz![]()
sanada sari gelin türküsünü yolluyorummm
[video=youtube;FvwUwTbm_xw]http://www.youtube.com/watch?v=FvwUwTbm_xw[/video]