- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caım yaaa valla çok sevindim seni gördüğüme canım sıkıldı yaaa![]()
Kızlar bu konu neden geyik topiğinde :26::26::26:
açan arkadaş buraya açmış,bencede en uygun burası gibi![]()
Tamam bende geyiğe katılayım o zaman
Kızlar bu konu neden geyik topiğinde :26::26::26:
Tamam bende geyiğe katılayım o zaman
katıl canım katıl hoşgeldin
survivor her gün olmadığı için geyik daha uygun galiba canım..
hoşgeldin canım....
ben berree yaşım 24 evliyim..![]()
Teşekkürler bayanlar...Bende pınar 25 yaşındayım bende evliyim 9 aylık![]()
yarışmaları çok güzel oluyor.
lak lak ettikleri sahneleri geçiyorumsıkıyor biraz...şu cevherin saçlarını yicem nasıl güzel yaaa
memnun oldum canım tanıştığımaa...
sende genç ve yeni evliymişsin...![]()
Bende çok memnun oldumEvlenmek için acele edenlerdendim bende
![]()
yok canım ne acelesi tam yaşı bence...
en güzel çağındasın...
bebek düşünüyormusunuz peki..![]()
Bebek düşünmüyoruz berrecim hem borçlarımızı toparlamak istiyoruz hemde biraz kendimize vakit ayırmak istiyoruz...Belki 2014 te allahım nasip ederse...Sen ne zaman evlendin sen düşünüyor musun bebiş...
haklısın canım çok doğru...
ben 2010 yılında evlendim temmuzda 2 yıl doluyor ..
bizde istiyoruz ama henüz yok olmuyor bakalım bekliyoruz demek zamanı değil
İnşallah çok bekletmez yavrunuz sizi...Doktora gittiniz mi kontrol için filan...:26::26::26:
amin canım inşallah...
evet gittik eşimle beraber eşimde bir problem yok.bendede kist oluyor arada ama ilaçla geçiyor o engel değil dedi doktor..
şimdi tek yapmam gereken rahim filmi çekilmek ama bundan çook korkuyorum temmuz yada ağustos gibi çekinicem sanırım...:18:
İnşallah tertemiz çıkarda çok beklemezsiniz...Rahim filmi nasıl çekiyorlar çok mu kötü oluyor acaba :26::26::26:Nerde oturuyorsun birde...
aminn inşallah ben bursa'da oturuyorum canım sen.?
yani okuduğum duyduğum kadarıyla zor tabi ama bünyeye göre değişir eğer tüpler tıkalıysa ağrı daha çok oluyo diye duydum
spekulum le vajinayı acıyorlar ve rahim ağzını sabitleyim tüplere sıvı veriyorlar bunun geçiş anı sancılı oluyormuş sanırım ben spekulumdende korkuyorum gerçi..
aslında anestezi olabiliyor ama benim doktorum kesinlikle karşı buna..![]()
Anladım tatlım zormuş gerçekten...Ne geliyosa biz bayanların başına geliyorAma zamanı geldiğinde bebişini kucağına almak için hiç göze gelmeyecektir çekeceğin ağrı...Anestezi uzun vadede insana zararlı olabiliyor maalesef doktorun en iyisini önermiş sana... İnşallah kazasız belasız atlatırsın...Bende İstanbuldayım
![]()